Μίλα Κούνις - Άστον Κούτσερ: Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο αυτοσαρκάζονται για το πόσο συχνά κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους

Μίλα Κούνις - Άστον Κούτσερ: Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο αυτοσαρκάζονται για το πόσο συχνά κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους

«Βάζεις νερό στα παιδιά; Προσπαθείς να τα λιώσεις;», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στην αρχή του βίντεο 

kunis_kutcher
Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ έχουν αποδείξει πολλές φορές πως διαθέτουν αστείρευτο χιούμορ.

Το ζευγάρι πρόσφατα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις τους σχετικά με το πόσο συχνά κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους. Με αφορμή, λοιπόν, αυτό ανάρτησαν ένα νέο βίντεο, όπου αυτοσαρκάζονται επί του θέματος.

Το βίντεο δείχνει τους δύο ηθοποιούς να προσπαθούν να κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους, Γουάιατ Ίζαμπελ και Ντίμιτρι Πορτγουντ, ενώ ταυτόχρονα κάνουν πλάκα μεταξύ τους.

«Βάζεις νερό στα παιδιά; Προσπαθείς να τα λιώσεις;»,  ακούγεται να φωνάζει ο Άστον Κούτσερ στην αρχή το βίντεο, με την Μίλα Κούνις να λέει: «Αυτό είναι γελοίο. Απλά κάνουμε μπάνιο επιτέλους τα παιδιά μας».



Τότε, ο ηθοποιός αναφέρεται χιουμοριστικά στα λεγόμενά τους σχετικά με τους λόγους, που έχουν επιλέξει να μην κάνουν συχνά μπάνιο τα παιδιά τους. «Αυτή είναι η τέταρτη φορά αυτή την εβδομάδα. Τα λιπαρά του σώματός τους θα καταστραφούν. Τι προσπαθείς να κάνεις;», φωνάζει στη Μίλα Κούνις.

Στο τέλος του βίντεο, η ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της και ο Άστον Κούτσερ κλείνει το βίντεο λέγοντας:  «Αυτό το θέμα με το μπάνιο έχει ξεφύγει!».



Κλείσιμο
Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι είχε παραδεχτεί πως δεν κάνει μπάνιο τα παιδιά του συχνά, καθώς δεν κάνει καλό στο Ph του δέρματός τους. «Αν μπορείτε να διακρίνετε την βρωμιά πάνω τους, τότε κάντε τα μπάνιο. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σχετικά με την υγιεινή των παιδιών.




Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης