Ο Άστον Κούτσερ δεν ταξίδεψε τελικά στο διάστημα και ο λόγος είναι... η σύζυγός του

Ο Άστον Κούτσερ δεν ταξίδεψε τελικά στο διάστημα και ο λόγος είναι... η σύζυγός του

Όπως είπε ο ηθοποιός, η Μίλα Κούνις τον συμβούλευσε να μην το κάνει, καθώς φοβήθηκε για τα δύο μικρά τους παιδιά

kunis_ashton
Δεν θα επισκεφτεί τελικά το διάστημα ο Άστον Κούτσερ και ο λόγος δεν είναι άλλος από την σύζυγό του, Μίλα Κούνις και τους φόβους της για την όμορφη οικογένεια, που έχουν φτιάξει μαζί.

Ο ηθοποιός, που το 2012 είχε δηλώσει πως αγόρασε ένα εισιτήριο για την πρώτη εμπορική πτήση του Virgin Galactic στο διάστημα έναντι 200.000 δολαρίων, ανακοίνωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Cheddar News πως τα πλάνα του ακυρώθηκαν.



«Όταν παντρεύτηκα και απέκτησα παιδιά, η σύζυγός μου ήταν εκείνη που μου εξήγησε πως το να πάω στο διάστημα, ενώ εκείνα είναι τόσο μικρά, δεν ήταν η πιο έξυπνη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω για την οικογένειά μας. Οπότε, κατέληξα να πουλήσω το εισιτήριο. Αν και είχα εξασφαλίσει την θέση μου στο Virgin Galactic, τελικά δεν θα επιβιβαστώ σε αυτό, τώρα», είπε ο Άστον Κούτσερ τονίζοντας πως δεν θα αφήσει το όνειρό του, αλλά θα το αναβάλλει για το μέλλον. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 6χρονη Ουάιατ Ιζαμπέλ και τον 4χρονο Ντιμίτρι Πόρτγουντ. 



Η πτήση του Virgin Galactic πραγματοποιήθηκε παρ' όλα αυτά την περασμένη Κυριακή. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ρίτσαρντ Μπράνσον και πέντε ακόμα άτομα έφτασαν στο διάστημα στα πλαίσια των δοκιμαστικών τεστ, πριν την μεγάλη πτήση.

Κλείσιμο


Κατά την επιστροφή τους στην Γη, δήλωσε για την εμπειρία του: «Ονειρευόμουν αυτή την στιγμή από μικρό παιδί. Όμως, τίποτα από όσα είχα στο μυαλό μου δεν με είχε προετοιμάσει για όσα είδα τελικά στο διάστημα. Ήταν ένα μαγικό θέαμα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 3ος κατηγορούμενος για την υπόθεση - Ήταν πρώην της 19χρονης που την εξέδιδε

Χένρι Ντίμπλεμπαι: Ποιος είναι ο υπέρβαρος εκατομμυριούχος που κηρύσσει τον πόλεμο στα σνακ

Ο Σωτήρης Τσαφούλας μιλάει για το «Έτερος Εγώ» και την συνεργασία με το Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης