O Τζέικ Τζίλενχαλδεν έχει μεγάλη αδυναμία στο νερό και προτιμά να αποφεύγει το συχνό μπάνιο, όπως παραδέχτηκε στο Vanity Fair.
«Θεωρώ ότι το μπάνιο δεν είναι τόσο απαραίτητο κάποιες φορές. Ακόμα και μετά από μία σκληρή προπόνηση», δήλωσε ο Τζίλενχαλ.
Όπως εξήγησε ο λόγος είναι η υγεία του δέρματος του, καθώς έχει πληροφορηθεί ότι συστηματική χρήση σαπουνιού δεν ωφελεί τον οργανισμό. «Οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Οπότε συνεχίζω να πλένω τα δόντια μου», ανέφερε.
«Είμαι μπερδεμένος ακόμα και για τα σφουγγάρια. Δεν ξέρω καν αν προέρχονται από την φύση ή αν κατασκευάζονται σε εργοστάσιο. Η φροντίδα του δέρματος πρέπει να γίνεται με φυσικούς τρόπους», εξήγησε.
Στην συνέχεια ανέφερε πως δεν είναι ο μόνος, που ασπάζεται αυτή την άποψη, αφού υπάρχουν εκατοντάδες celebrities, που έχουν εξηγήσει πως ακολουθούν την ίδια ρουτίνα υγιεινής με εκείνον.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κρίστεν Μπελ, που στο παρελθόν είχε αναφέρει πως ξεχνά ακόμα και να κάνει μπάνιο τα παιδιά της, ενώ πριν λίγες ημέρες η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ δήλωσαν πως κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους, μόνο όταν μπορούν να δουν πια πάνω τους τη βρωμιά.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία