Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: «Κόλλησαν» κορωνοϊό, αλλά ο γιος τους είναι αρνητής - «Δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα»

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: «Κόλλησαν» κορωνοϊό, αλλά ο γιος τους είναι αρνητής - «Δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα»

Ο Τσετ Χανκς σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram χλευάζει την πανδημία και λέει πως είναι απάτη

Chet_Hanks1
Αν και οι διάσημοι γονείς του ήταν από τους πρώτους ανθρώπους στον πλανήτη που έγινε γνωστό πώς κόλλησαν και ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον κορωνοϊό εκείνος είναι αρνητής και χαρακτηρίζει τον ιό μια «απλή γρίπη».

Ο λόγος για τον γιο του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ ο οποίος με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διακωμωδεί τον ιό που τους τελευταίους 18 μήνες έχει οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη στο θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο ο Τσετ Χανκς ξεκινάει να μιλάει με ήρεμο και ενθαρρυντικό τόνο υπέρ του εμβολιασμού.

«Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορωνοϊο. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο», ήταν αρχικά τα λόγια του και φαινομενικά όλα θα έμοιαζαν φυσιολογικά αν δεν ακολουθούσε ένα ξέσπασμα το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου:

«Αν κάτι δεν έχει χαλάσει, τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορωνοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα».

Στη συνέχεια ο Τσετ Χανκς άρχισε να φωνάζει ότι ο πανδημία είναι απάτη και ο κορωνοϊός μια απλή γρίπη. Στο ίδιο βίντεο κάλεσε όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα.



Ξανά στο επίκεντρο...

Κλείσιμο
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του Τομ Χανκς βρίσκεται στο επίκεντρο και το θέμα παίρνει αρνητική δημοσιότητα. Συγκεκριμένα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά καθώς ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη. Επίσης πριν από λίγους μήνες είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση από πρώην σύντροφο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης