Ο Άγγελος Λάτσιοςέχει οικολογική συνείδηση και μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram θέλει να περάσει το ίδιο μήνυμα και στους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδιααποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.
«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.