«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είπαν με κοινή τους δήλωση στην εφημερίδα Espresso.
Το απόγευμα της Τρίτης η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» δεν αναφέρθηκε στο γεγονός, αφού ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Σαμοθράκη.
«Σαν την φύση δεν έχει», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια και πόζαρε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση φορώντας το μπικίνι της. Σε story της αποκάλυψε ότι στη Σαμοθράκη βρίσκεται με τον Νίκο Μουτσινά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.