Τζένιφερ Λόπεζ: Μόνο με μαγιό και το δώρο των 45.000 δολαρίων από τον Μπεν Άφλεκ - Δείτε φωτογραφίες

Τζένιφερ Λόπεζ: Μόνο με μαγιό και το δώρο των 45.000 δολαρίων από τον Μπεν Άφλεκ - Δείτε φωτογραφίες

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε ένα πολύ πρωτότυπο δώρο γενεθλίων για τα 52α γενέθλιά της αγαπημένης του - Κοσμήματα αξίας  44.665 δολαρίων ειδικά σχεδιασμένα από εκείνον, που φέρουν πάνω τους σύμβολα για την σχέση τους

jennifer-main
O Μπεν Άφλεκ έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου τα 52α γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ να της μείνουν «αξέχαστα» και μάλλον το κατάφερε.

Ο 48χρονος ηθοποιός «ένωσε τις δυνάμεις του» με την Αμερικανική εταιρεία κοσμημάτων Foundrae των δημιουργών Beth και Murat Bugdaycay, ώστε να εξασφαλίσει πως το δώρο γενεθλίων, που θα χαρίσει στην αγαπημένη του θα είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν ήθελε να της χαρίσει κάτι συνηθισμένο σε μία τόσο ξεχωριστή ημέρα και έτσι, φρόντισε να της φτιάξει κάτι με ιδιαίτερο νόημα. Κοσμήματα, που συμβολίζουν την επανασύνδεσή τους.



Η Λατίνα σταρ μάλιστα, φρόντισε να παρουσιάσει αμέσως στο κοινό της το δώρο, που δέχτηκε από τον αγαπημένο της, καθώς φοράει τα κοσμήματα στην σειρά φωτογραφιών, που ανάρτησε για τα γενέθλιά της πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ. Πρόκειται για ένα χρυσό σετ με αλυσίδες - μενταγιόν, που φέρουν πάνω τους σύμβολα.

Κλείσιμο


Συγκεκριμένα, όπως μπορεί κανείς να δει και στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ στην μία αλυσίδα κρέμεται ένα άνθος, το οποίο συμβολίζει το πάθος, ενώ τα αγκάθια του τις δυσκολίες, που παρουσιάζονται. Υπάρχει ένα αστέρι, που συμβολίζει την ενέργεια και το πεπρωμένπο, ένα πέταλο αλόγου, που έχει να κάνει με την τύχη και την προστασία, καθώς και ένας «κόμπος», που εκφράζει την σύνδεση και την αληθινή αγάπη.

λοπεζ
λοπεζ2
λοπεζ3


Μάλιστα, υπάρχει και ένα ακόμα κομμάτι περασμένο από την αλυσίδα, που είναι μία καρδιά, που φέρει πάνω της τρία αρχικά γράμματα. Όπως αποκαλύπτει η εταιρεία κοσμημάτων, τα γράμματα προέρχονται από τις λέξεις: έρωτας, φιλία, αγάπη, στοργή και φιλαυτία.

Ο ηθοποιός δείχνει πάντως, πως μπροστά στην αγαπημένη του, δεν υπολογίζει τα χρήματα. Το συνολικό ποσό, που έδωσε για τα εν λόγω κοσμήματα, τα οποία μάλιστα, ήταν δικού του σχεδιασμού, ανέρχεται στα 44.665 δολάρια.

_lop


Όλα τους είναι κατασκευασμένα από χρυσάφι 18 καρατίων, ενώ οι λεπτομέρειες, που φέρουν πάνω τους είναι από διαμάντι. Όπως ανέφερε, η Beth Bugdaycay, συνιδρύτρια της Foundrae: «Ο Μπεν αποφάσισε να φτιάξει κάτι συμβολικό για τα γενέθλιά της. Δεν ήθελε να αγοράσει το μεγαλύτερο διαμάντι, που βρήκε μπροστά του. Προτίμησε αυτό, που συμβολίζει κάτι για την σχέση τους».




Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης