Σάρον Στόουν: Αρνείται να εργαστεί σε ταινία αν δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι οι συνεργάτες της

Σάρον Στόουν: Αρνείται να εργαστεί σε ταινία αν δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι οι συνεργάτες της

«Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; », είπε η διάσημη ηθοποιός

Stone_18
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως κινδυνεύει να απολυθεί, καθώς απαίτησε από την παραγωγή να εμβολιαστούν πρώτα όλα τα μέλη του σετ, προκειμένου να επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Η 63χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε βίντεο της με αφορμή την υποψηφιότητά της ως μέλος του SAG-AFTRA ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής την απείλησαν ότι θα χάσει την δουλειά της στην Ατλάντα, αν δεν επιστρέψει σύντομα.



«Θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου πριν εμβολιαστούν όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι, θα μπορούσα. Θα στηρίξω όμως, όλους εμάς, ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε», δήλωσε η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε η Σάρον Στόουν, έχει σκοπό να κάνει οτιδήποτε μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι χώροι εργασίας θα είναι Covid-free. «Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη, που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας. Αυτό είναι το σωματείο των ηθοποιών, που έχουμε...», ανέφερε.

Η επιλογή υποχρεωτικού εμβολιασμού έχει δοθεί ήδη στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο του εξωτερικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι η παραγωγή να ενημερώσει έγκαιρα όλους τους εργαζομένους.



Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης