House of Gucci: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ - Η εντυπωσιακή Lady Gaga και ο αγνώριστος Τζάρεντ Λέτο
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου
Πέννυ Λουπάκη
Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, House of Gucci.
Η ταινία εξιστορεί τα γεγονότα γύρω από την διάσημη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι. Τόσο το τρέιλερ, όσο και η αφίσα της ταινίας έχουν ενθουσιάσει τους φανς, με τα δύο highlights της ταινίας να είναι η συμμετοχή της Lady Gaga και η μεταμόρφωση του Τζάρεντ Λέτο.
Στην ταινία, η διάσημη ποπ σταρ υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ), η οποία τελικά καταδικάστηκε για την οργάνωση της δολοφονίας του. Στο πλευρό της πρωταγωνιστούν οι Αλ Πατσίνο, Τζέρεμι Άιρονς και Τζακ Χιούστον.
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ρομπέρτο Μπεντιβένια.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.