Η Ελένη Μενεγάκητον τελευταίο καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε πού αλλού στην αγαπημένη της Άνδρο.
Η ωραία Ελένη που επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με το μαγιό της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό, σορτσάκι και καπέλο, λίγο πιο δίπλα στη πισίνα και γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram: «Στην Άνδρο μου…».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.