Τόμας Μαρκλ κατά Μέγκαν - Χάρι: Απειλεί να τους σύρει στα δικαστήρια για να βλέπει τα εγγόνια του

Τόμας Μαρκλ κατά Μέγκαν - Χάρι: Απειλεί να τους σύρει στα δικαστήρια για να βλέπει τα εγγόνια του

Ο 77χρονος ξαναχτυπά λέγοντας: Ο Άρτσι και η Λίλι είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού

Tomas_Meghan_-Kori
Για ακόμα μια φορά ο Τόμας Μαρκλ τα βάζει με την κόρη του τη Μέγκαν και τον γαμπρό του τον πρίγκιπα Χάρι και απειλεί ότι θα τους σύρει στα δικαστήρια προκειμένου να καταφέρει να βλέπει τα δυο του εγγόνια.

Ο 77χρονος μάταια περιμένει ακόμα να συναντήσει την οικογένεια της κόρης της και μιλώντας στο «Fox News» λέει: «Σύντομα θα πάω στα δικαστήρια γιατί θέλω να δω  τα εγγόνια μου».

Τα τελευταία χρόνια ο Τόμας Μαρκλ και η κόρη του έχουν τεταμένες σχέσεις και πολλές είναι οι φορές που ο 77χρονος έχει καταφερθεί εναντίον της Μέγκαν. Φαίνεται πως οι συνεχείς δηλώσεις του Τόμας Μαρκλ σε δημοσιογράφους έχουν εξοργίσει τη Μέγκαν.

Η Μέγκαν στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Όπρα είχε μιλήσει για τον πατέρα της λέγοντας πως την πρόδωσε και πως δυσκολεύεται να συμφιλιωθεί μαζί του. Μάλιστα το να μιλάει συνέχεια σε δημοσιογράφους και παπαράτσι απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά και επιδεινώνει την κατάσταση.

Από την πλευρά του ο Τόμας Μαρκλ λέει ότι με δεδομένη τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του δεν θα προλάβει να συναντήσει τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου.

Μιλώντας από το σπίτι του στο Rosarito του Μεξικού, 70 μόλις μίλια από το αρχοντικό των Sussexes στο Λος Άντζελες, λέει: «Δεν πρέπει να τιμωρούμε τα παιδιά για την κακή συμπεριφορά της Μέγκαν και του Χάρι. Ο Άρτσι και η Λίλι είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Και είναι επίσης βασιλικοί και έχουν τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο βασιλικό. Θα υποβάλω αίτηση στα δικαστήρια της Καλιφόρνια για το δικαίωμα να βλέπω τα εγγόνια μου στο εγγύς μέλλον», πρόσθεσε.

Τέλος αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ λέει πως η διάσημη δημοσιογράφος απλά τους χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικός Giannis: «Θανάση τα καταφέραμε αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει»

Μετάλλαξη Δέλτα: Αντιφατικά συμπεράσματα από δύο νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer - Από 39% έως 88% η αποτελεσματικότητά του

Μύκονος: Φτιάχνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης