Άγριο κράξιμο και οργή από μεγάλη ομάδα των follower προκάλεσε η Μαρία Κορινθίουμε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Η ηθοποιός πόζαρε δίπλα από την εικόνα της Παναγίας και έγραψε στη λεζάντα πως η μία Μαρία είναι δίπλα στην άλλη.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία με την Κορινθίου να ποζάρει δίπλα από μια τοιχογραφία της Παναγίας θεωρήθηκε προκλητική και ασεβής.
Η ηθοποιός έχει δεχθεί κάτω την εν λόγω ανάρτηση πολλά αρνητικά σχόλια και οι χρήστες την κρίνουν για την επιλογή που έκανε να ανεβάσει μια τέτοια φωτογραφία.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.