Κόλασε την Μύκονο η Ελέτρα Λαμποργκίνι, εγγονή του διάσημου ιδρυτή της εταιρείας κατασκευής supercars.
Η καλλονή επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων με την φίλη της Λουντοβίκα Παγκάνι και ο φακός του Mykonos Live Tv τις εντόπισε στο beach bar Kalua στην Παράγκα, να κάνουν ηλιοθεραπεία εντυπωσιάζοντας τους θαμώνες του μαγαζιού με τα εντυπωσιακά κορμιά τους.
Η Ελέτρα δηλώνει τραγουδίστρια και showgirl, ενώ έχει συμμετάσχει επίσης σε πολλά τηλεοπτικά ριάλιτι. Μάλιστα, στην πατρίδα της είναι γνωστή ως η Ιταλίδα Πάρις Χίλτον, αφού αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες περσόνες της χώρας.
Πριν παντρευτεί τον διάσημο Ολλανδό Dj Afrojack, η ζωή της ήταν γεμάτη ξέφρενες νύχτες και κοσμικά πάρτι, ενώ πλέον διατηρεί έναν πιο «διακριτικό» τρόπο ζωής.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»