Μύκονος: Έφτασε και ο Αγουέρο, «έπεσαν πάνω» στον Ζορζίνιο οι Άγγλοι διεθνείς

Μύκονος: Έφτασε και ο Αγουέρο, «έπεσαν πάνω» στον Ζορζίνιο οι Άγγλοι διεθνείς

Μαζί με τη σύντροφό του, Σοφία Καλζέτι, αφίχθη το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα - Άσοι του ποδοσφαίρου και τοπ μόντελ δίνουν το παρών  στο νησί, παρά τα μέτρα - Λίγες μέρες μετά τον τελικό του Euro, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας Κάιλ Γουόκερ, Μπεν Τσίλγουελ και Τζακ Γκρίλις... έπεσαν πάνω στον Ζορζίνιο της Ιταλίας

mykonos-aguero-moore-arthro
Στη «σιωπηλή» Μύκονο βρίσκεται από την Κυριακή ο πολύς Κουν Αγουέρο, που άφησε μετά από μια δεκαετία την Αγγλία για να επιστρέψει στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα.

Ο διάσημος επιθετικός από την Αργεντινή μένει σε βίλα του Cavo Tagoo μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Καλζέτι και έχει αποφύγει μέχρι στιγμής τις δημόσιες εμφανίσεις.

Έκανε μια μικρή κρουαζιέρα με σκάφος και χθες το βράδυ δείπνησε στο Zuma μαζί με φίλους απολαμβάνοντας την βραδιά.

Είναι χαλαρός και χαμογελαστός με όσους τον αναγνωρίζουν και δεν αρνήθηκε κάποιες selfie με θαυμαστές του αυτή την εβδομάδα των διακοπών του στη Μύκονο.
Κλείσιμο
Aquero
Aquero1
Aquero2
Aquero3
Aquero4
Aquero5


Ηρθαν οι παίκτες της Αγγλίας να ξεχάσουν, αλλά... έπεσαν στον Ζορζίνιο

Την ίδια ώρα, οι Κάιλ Γουόκερ, Μπεν Τσίλγουελ και Τζακ Γκρίλις, αφού στενοχωρήθηκαν πολύ το βράδυ του τελικού, ήρθαν Μύκονο για να χαλαρώσουν προτού επιστρέψουν στις προετοιμασίες των ομάδων τους. Εφτασαν όμως σχεδόν ταυτόχρονα με τον πολύ Ζορζίνιο της Εθνικής Ιταλίας που αφίχθη μαζί με την εντυπωσιακή συνοδό του για να απολαύσει τη luxury πολυτέλεια που προσφέρει το νησί, πληρώνοντας φυσικά το ανάλογο αντίτιμο.

Είναι τέτοια η τρέλα κάποιων που δεν διστάζουν όταν δεν τους αρέσει το τραπέζι που έχουν κλείσει να ζητήσουν άλλο πληρώνοντας ακόμη και 10.000 ευρώ για να το «ανοίξουν», όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιείται. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη κι αν αυτά που θα παραγγείλουν κοστίζουν συνολικά 2.000, θα πληρώσουν τα 10.000 ευρώ που τους έχουν χρεώσει για το συγκεκριμένο τραπέζι, σε ένα νησί που απευθύνεται πλέον σε ανθρώπους με πολλά λεφτά, οι οποίοι δεν αγχώνονται για το ύψος του λογαριασμού τους.

Όσο για τις φήμες; Θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να κρύβεται σε σκάφος, τη Μαντόνα να είναι καλεσμένη σε ιδιωτικό πάρτι και την Αντζελίνα Τζολί να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη στα Ματογιάννια. Εδώ όπου οι αφίξεις πλούσιων και διάσημων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ σκορπίζονται καθημερινά για όσους ζουν ή προσπαθούν να ζήσουν το fun και τη διασκέδαση στον μέγιστο βαθμό. Κατά τα τριήμερα στο τέλος της εβδομάδας σχεδόν όλα τα διάσημα στέκια του νησιού κατακλύζονται από κόσμο, ενώ στην Ψαρού και τον Πάνορμο οι ουρές φτάνουν έξω στην είσοδο. Η Ευγενία Νιάρχου σπάνια αφήνει την ησυχία της βίλας της στην Αλεόμανδρα για να κατέβει στην πολύβουη Χώρα, την ίδια στιγμή που η Ντέμι Μουρ πήγε στο νησί για λίγα 24ωρα, ενώ οι αφίξεις ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα.

Ο «αόρατος» Ουκρανός

Το γλυκό αεράκι που φυσούσε στην περιοχή της Αλεόμανδρας την περασμένη Τετάρτη έκανε τη νύχτα ακόμη πιο όμορφη για τους περίπου 15 καλεσμένους της Ευγενίας Νιάρχου που είχε τα γενέθλιά της.

f1---218456929_165353322215003_682144032014421931_n_1_
Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες, Ευγενία, που έκλεισε τα 35 χρόνια της, επέλεξε να γιορτάσει στη βίλα της οικογένειας

Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες, που έκλεισε τα 35 χρόνια της, επέλεξε να μην τα γιορτάσει σε κάποιο από τα διάσημα στέκια του νησιού, αλλά να παραθέσει δείπνο στους φίλους της. Κάποιοι εξ αυτών βρίσκονταν ήδη στο νησί, άλλοι όμως, όπως ο αδελφός της Τεό Νιάρχος, πέταξαν για να της ευχηθούν τα χρόνια πολλά σε ένα πολύ κλειστό κάλεσμα στη μυκονιάτικη βίλα της. Η βραδιά κύλησε ήρεμα για τη διάσημη κληρονόμο που αποφεύγει τις πολλές εξόδους στο νησί, ενώ όταν επιλέγει να βγει δεν την αντιλαμβάνεται κανείς. Αντίθετα, όλοι αντιλήφθηκαν την Ντέμι Μουρ, η οποία μετά τη Σαντορίνη και τα βαφτίσια του ζεύγους Στέγγου στην Κρήτη όπου ήταν νονά, ανηφόρισε στη Μύκονο για λίγα 24ωρα μαζί με την κόρη της, Ράμερ Γουίλις. Εμφανίστηκε στο «Nammos», όπου της παραχωρήθηκε μια σουίτα από τον Ζαννή Φραντζέσκο ώστε να έχει ιδιωτικότητα λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική παραλία. Επαιξε με τα δύο σκυλάκια της φίλης της πλέον Βερόνικας Πάστρα και κάποια στιγμή ανέβηκε στο Nammos Village και μπήκε για μια διερευνητική ματιά στην μπουτίκ της Louis Vuitton, χωρίς πάντως να αγοράσει κάτι.

Εκτός από την Ντέμι Μουρ, αυτός που συζητιέται έντονα στο νησί είναι ένας «αόρατος» Ουκρανός επιχειρηματίας που έχει έρθει εντελώς για ινκόγκνιτο διακοπές, καθώς δεν επιθυμεί την παραμικρή δημοσιότητα. Μάλιστα πριν από την άφιξή του στο νησί όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διαμονή του υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας για το όνομά του, που δεν έγινε γνωστό ούτε όταν πήγε στο «Nammos», όπου φέρεται να έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, λογαριασμό ύψους 150.000 ευρώ. Εκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν σε ένα νησί που έχει πολύ κόσμο, τρελαμένο για να ξοδεύει χρήματα και να διασκεδάζει μέχρι το πρωί, ακόμη και σε βίλες όπου τα πάρτυ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Euro, τα πρώτα χαμένα «λιοντάρια» από τη Βρετανία πάτησαν το πόδι τους στο Νησί των Ανέμων για να ξεχάσουν την ήττα τους από την Ιταλία και να χαλαρώσουν. Ο Μπεν Τσίλγουελ, ο Τζακ Γκρίλις και ο Κάιλ Γουόκερ διασκεδάζουν από χθες στο νησί και τα αποκαλυπτήρια για την παρουσία τους έκανε ο πρώτος με μια φωτογραφία του μαζί με τον δεύτερο της παρέας.

f4---IMG_2419
Οι Μπεν Τσίλγουελ, Τζακ Γκρίλις και Κάιλ Γουόκερ πήγαν για να ξεχάσουν, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Ζορζίνιο
mykonos-new-new-IMG_2457


Η τριάδα των Αγγλων ποδοσφαιριστών πήγε στον Πάνορμο αλλά διασκέδασε πιο ιδιωτικά από τους υπόλοιπους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «Principote», το οποίο τίμησαν δεόντως ο Τιάγκο Σίλβα και ο Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν Μονάχου. Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι σήμερα θα έρθουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με τις φήμες να κάνουν λόγο για τον Λεονάρντο Μπονούτσι και τον Φεντερίκο Κιέζα της Γιουβέντους, αμφότεροι πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ιταλίας. Ο μόνος προς το παρόν που φάνηκε είναι ο πολύς Ζορζίνιο -Βραζιλιάνος που έχει πολιτογραφηθεί Ιταλός-, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τη Βρετανίδα σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας κατέβηκαν στη Χώρα και διασκέδασαν μαζί με φίλους που τους περίμεναν στο «Lio», δεν έμειναν όμως πολύ, αφού ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι τους. Ο πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας ήταν χαλαρός με όσους τον προσέγγισαν για να τον χαιρετήσουν και να τον συγχαρούν για την κατάκτηση του Euro, ενώ χαιρετήθηκε και με τον Ερος Ραματσότι που καθόταν σε άλλο τραπέζι.

f2---213692221_824518511584532_7641684733597755704_n_1_
Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ράμερ, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο


Εκείνο το βράδυ πελάτης που δεν του άρεσε το τραπέζι του και ζήτησε άλλο ενημερώθηκε ότι για να καθίσει σε αυτό που ήθελε έπρεπε να χρεώσει τον λογαριασμό του με 10.000 ευρώ για να το «ανοίξει», όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Το τι θα κατανάλωναν αυτός και η σύντροφός του είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολήσει μόνο εκείνους, σε ένα νησί όπου όλοι οι έχοντες επιζητούν το καλύτερο όταν βγαίνουν έξω. Φορτωμένοι με χρήμα Ισραηλινοί, wealthy Αμερικανοί και Aραβες, όπως ο υιός Αλ Θάνι, δίνουν μάχη ειδικά τα Σαββατοκύριακα για την καλύτερη ξαπλώστρα και το καλύτερο τραπέζι στα διάφορα seaside εστιατόρια. Aπό την Ψαρού και τους πρώτους διδάξαντες την υπερβολή στο «Nammos» μέχρι το «Principote» στον Πάνορμο που διώχνει κόσμο κάποιες ημέρες, το «Scorpios», το «Alemagou», το κλασικό «Solymar» και το «Jackie O», τουρίστες με υψηλά εισοδηματικά κριτήρια ξοδεύουν χαλαρά κάποιες χιλιάδες ευρώ σε μικρές ή μεγαλύτερες παρέες.

Οι κούκλες και η ΑΑΔΕ

f3---217651248_186864043324271_6814107016766637488_n_1_
Το διάσημο μοντέλο Τζόαν Σμολς στην παραλία της Ψαρούς

Στις παραλίες της Μυκόνου κυκλοφορούν κατά γενική ομολογία πάρα πολύ ωραίες γυναίκες, κάποιες διάσημα μοντέλα, όπως η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και η Τζόαν Σμολς, άλλες άγνωστες αλλά απίστευτα όμορφες. Αυτές είναι το κερασάκι στην τούρτα της υπερβολής που κυριαρχεί σε ένα νησί που κινείται ως αυτόνομο πριγκιπάτο, καθώς απευθύνεται πλέον μόνο σε ξένους και ελάχιστους Ελληνες, όσους μπορούν ακόμη να έρθουν. Οι κρατήσεις είναι υψηλές και παρά τη μικρή κάμψη που παρουσίασαν για λίγες ημέρες ανέβηκαν και πάλι, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από τον χώρο των ξενοδόχων, ενώ οι προσδοκίες για τον Αύγουστο είναι υψηλές. Την ίδια στιγμή, η ΑΑΔΕ έχει κατεβάσει κλιμάκια στο νησί που πραγματοποιούν καθημερινά αιφνιδιαστικούς ελέγχους, όπως συνέβη σε εστιατόριο της Χώρας, όπου εισήλθαν μόλις άνοιξε και εξέτασαν διεξοδικά τα λογιστικά βιβλία και τις εισπράξεις του, χωρίς όμως να βρουν κάτι παράτυπο.

Το μόνο που ανησυχεί τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού είναι τα όσα ακούγονται για τα κρούσματα του κορωνοϊού που συνεχώς αυξάνονται και εξαιτίας αυτού έχει μπει στην πορτοκαλί ζώνη. Ο τετραπλασιασμός τους και ο φόβος για νέα μέτρα κυριαρχούν στις καθημερινές συζητήσεις τους, την ίδια στιγμή που η Μύκονος δέχεται καθημερινά νέες αφίξεις, ενώ οι πτήσεις του Σαββατοκύριακου από την Αθήνα είναι όλες γεμάτες. Γεμάτες σαν τα πορτοφόλια της παρέας που σε μεγάλο κλαμπ άνοιξε για πλάκα δύο premium φιάλες τεκίλας Clase Azul, κόστους 3.000 ευρώ έκαστη, παρόλο που δεν προλάβαιναν να τις πιουν. Το έκαναν γιατί απλά μπορούσαν.


Ειδήσεις σήμερα

Μύκονος: Άλλοι για... Σεν Τροπέ, Κάπρι και Ίμπιζα τράβηξαν, άλλοι έμειναν πίσω - «Βουτιά» στα έσοδα από τη διασκέδαση

Νέα «όπλα» στη μάχη κατά της μετάλλαξης Δέλτα: Εμβολιασμοί κατ' οίκον και αυθημερόν - «Καμπανάκι» για τα νησιά

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος – Ενδείξεις πως ξυλοκόπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την ρίξει από τα βράχια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης