Oι Maneskin στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με προκλητικές φωτογραφίες - «Μην μας κάνετε report επειδή είμαστε καυτοί»

Oι Maneskin στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με προκλητικές φωτογραφίες - «Μην μας κάνετε report επειδή είμαστε καυτοί»

«Παρακαλώ μην μας αναφέρετε ξανά επειδή είμαστε τόσο καυτοί» , έγραψαν κάτω από μία φωτογραφία με σώματα από γκέι άνδρες και γυναίκες που αγγίζονται αισθησιακά

maneskin__1_
Οι Maneskin προκάλεσαν για ακόμα μία φορά «χαμό» στο Instagram με τις νέες τους «προκλητικές» φωτογραφίες.

Το συγκρότημα που έφερε τη νίκη για την Ιταλία στην φετινή Eurovision έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν ταιριάζουν με συντηρητικά πρότυπα και ακολουθούν μία πολύ φιλελεύθερη στάση ζωής.

Πρώτο δείγμα ήταν το διάσημο -πλέον- φιλί του frontman Νταμιάνο Νταβίντ με τον κιθαρίστα Τόμας Ράτζι στο φινάλε της εμφάνισης τους στην Πολωνία, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα το coming out του ως γκέι. Άλλωστε, έχει δίπλα του την καλλονή Τζόρτζια Σολέρι.



Έχοντας όμως, ως μότο τους την φράση: «κάνε ό,τι θες χωρίς να νοιάζεσαι», δεν θα μπορούσαν ως συγκρότημα να μην υποστηρίξουν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, καθώς αποτελεί μία μερίδα κόσμου των οποίων τα δικαιώματα πολλές φορές καταπατούνται.

«Ίσα δικαιώματα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να μπορούν να κάνουν ό,τι κάναμε εμείς, χωρίς φόβο. Όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να μπορούν να είναι ό,τι στο διάολο θέλουν να είναι. Η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος», φώναξε ο Νταμιάνο πάνω από την σκηνή λίγα λεπτά μετά το φιλί.

Όπως εντυπωσίασαν το κοινό με την κίνησή τους τότε, καθώς η νομοθεσία της Πολωνίας σε σχέση με τους ΛΟΑΤΚΙ είναι πολύ αυστηρή, έτσι το έκαναν και τώρα μετά τις σέξι αναρτήσεις τους.

maneskin


Όλα τα μέλη του συγκροτήματος ποζάρουν σε μία πισίνα, ενώ το κορίτσι της μπάντας Βικτόρια Ντε Αντζελις, είναι τόπλες, χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα να «κρύψει την γύμνια» της, ούτε από τα υπόλοιπα μέλη, αλλά ούτε και από το κοινό τους.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή τους, δημοσίευσαν ακόμα μία φωτογραφία, η οποία δείχνει γυναικεία και ανδρικά κορμιά να αγγίζονται αισθησιακά μεταξύ τους. «Θέλω να αγγίξω το κορμί σου και να ηλεκτριστούμε - Παρακαλώ μην μας αναφέρετε ξανά επειδή είμαστε τόσο καυτοί», έγραψαν στην λεζάντα της φωτογραφίας, αναφορικά με τις δημοσιεύσεις τους.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Σανς - Μπακς 119-123: Άλωσαν το Φοίνιξ τα «Ελάφια» - Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα

Καιρός: Κατεβαίνει στην Ελλάδα η «ψυχρή λίμνη» που χτύπησε τη Γερμανία - Καταιγίδες μετά τον καύσωνα

Take away: Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα - Τι θα ισχύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης