Χωρισμός Δέσποινας - Ντέμη: Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά - Τα σχόλια και το Twitter

Τα σχόλια των Γερμανού, Ζαμπέτογλου, Κωστόπουλου και Θεοφάνους για το διαζύγιο που έσκασε σαν... βόμβα

Demis_-Vandi
Φωτιά έχουν πάρει εδώ και ένα 24ωρο τα πληκτρολόγια, τα social media και το Twitter. O χωρισμός βόμβα της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι από τα βασικά θέματα των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Όσοι τους γνώριζαν ήξεραν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση και η ανακοίνωση του χωρισμού ήταν προ των πυλών.

Τα σχόλια και το Twitter
Τα σχόλια πολλά και τα tweets ακόμη περισσότερα. Η Ναταλία Γερμανού με ένα tweet έγραψε για το χωρισμό τους φέρνοντας στη μνήμη της παλαιότερα διαζύγια και χωρισμούς που ταρακούνησαν την εγχώρια show biz.

«Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν. Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας».

Το story της Νάνσυς Ζαμπέτογλου
H Νάνσυ Ζαμπέτογλου φίλη της Δέσποινας Βανδή εδώ και πολλά χρόνια θέλησε μέσα από τα Instastories να της στείλει δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης.

«Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που δεν λέει να μεγαλώσει αλλά μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνο να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν από 25 χρόνια και δεν με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι τα πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και στη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει… αυτή που το όνομα της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια».

Nansy


Το κείμενο του Πέτρου Κωστόπουλου για το χωρισμό τους
Το δικό του σχόλιο θέλησε να κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Γράφει λοιπόν στο nitro.gr: «Κάποτε ήμασταν μια παρέα. Δέκα, δεκαπέντε άτομα. Όχι κολλητοί όλοι, χαλαρή φιλία. Ανάμεσά τους ήταν η Δέσποινα με τον Ντέμη, ήταν η Ελένη με τον Γιάννη και ήταν η Τζένη κι εγώ. Παντρεμένα ζευγάρια με δύο τρία παιδιά ο καθένας. Κάναμε παρέα και κάναμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Μαζευόμασταν στα σπίτια, παίζαμε επιτραπέζια, τσακωνόμασταν επιτόπου γι’ αυτά, πηγαίναμε μερικές μέρες διακοπές, δεν βγαίναμε για χορούς και πανηγύρια, ούτε κάναμε τίποτα star power εμφανίσεις. Μόνο στη Δέσποινα πηγαίναμε καμία φορά, όλοι μαζί, γιατί ήταν και η μόνη που ήταν στο χώρο του live θεάματος. Αν κάποιος θελήσει να πει, να το ερμηνεύσει σαν μια ακόμη παρέα επωνύμων, σφάλει. Τον Γιάννη τον ήξερα από τη δεκαετία του ’80, η Ελένη ήταν φίλη μου το 1993 και τον Ντέμη τον γνώρισα από τότε που έπαιζε ακόμα στον Απόλλωνα.

Σήμερα, διάβασα ότι ο Ντέμης με την Δέσποινα χώρισαν. Και αυτοί. Όπως χώρισαν και κάποιοι από τους υπόλοιπους, που δεν ήταν γνωστοί, που δεν τους κυνηγούσε ο δαίμονας της επωνυμίας και το πέρασαν μαλακά. Το συζήτησαν και το έμαθαν φίλοι και συγγενείς, πέρασαν δηλαδή τον πόνο που κουβαλάει ένα διαζύγιο μέσα σε ένα κλειστό κύκλο.

Εγώ θυμάμαι τη Δέσποινα με τον Ντέμη να είναι δύο όμορφοι, ερωτευμένοι άνθρωποι, να στάζουν γλύκα ο ένας για τον άλλον και να είναι ένα κανονικό ζευγάρι με μία Δέσποινα που πέραν της showbiz λειτουργούσε σαν τη μάνα μου στο σπίτι. Μαγείρευε, στόλιζε, νοικοκύρευε, είχαν ανοιχτό σπίτι και πάντα μαζί καλούσαν σπίτι τους ανθρώπους για παιχνίδια και φαγητό. Και «επώνυμους», αλλά ακόμα περισσότερο «ανώνυμους». Και το έκαναν με πολλή χαρά. Δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση τους, ξέρω ότι οι άνθρωποι χωρίζουν πια, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους».

Οι αναρτήσεις όλο νόημα του Γιώργου Θεοφάνους
Χθες ο Γιώργος Θεοφάνους ανέβασε στο Instagram και στο Facebook ένα video από μεσημεριανή εκπομπή που έπαιζε το θέμα του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαiδη. Το ρεπορτάζ είχε για μουσικό χαλί το τραγούδι Πέτρα. «Μόνο τυχαία δεν γράφτηκε το νέο της τραγούδι #petra», «δεν έβγαλε τυχαία το πέτρα κρίμα» είναι δυο από τα σχόλια του κόσμου στην ανάρτηση του  συνθέτη.

Κλείσιμο

https://thecaller.gr/lifestyle/quot-den-fevgi-apopse-allos-enas-ma-mia-olokliri-zoi-quot-to-diazigio-vandi-ke-o-rolos-tou-giorgos-theofanous/

Posted by George Theofanous on Thursday, July 15, 2021
Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα έβαζε στο προφίλ του ένα απόσπασμα μεσημεριανής εκπομπής μόνο και μόνο επειδή παίζει το τραγούδι του. Κάτι άλλο ήθελε να πει με αυτό, ίσως να είναι ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τη Δέσποινα Βανδή.

Το σίγουρο πάντως εναι ότι μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού όλοι παρατηρήσαμε με περισσότερη προσοχή τους στίχους του «Πέτρα». Δύσκολα σου βγαίνει από το μυαλό ότι γράφτηκε για αυτόν ακριβώς το χωρισμό.

Χαμός στο twitter από τα σχόλια



Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 3ος κατηγορούμενος για την υπόθεση - Ήταν πρώην της 19χρονης που την εξέδιδε

Χένρι Ντίμπλεμπαι: Ποιος είναι ο υπέρβαρος εκατομμυριούχος που κηρύσσει τον πόλεμο στα σνακ

Ο Σωτήρης Τσαφούλας μιλάει για το «Έτερος Εγώ» και την συνεργασία με το Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης