Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη της σειρά κινουμένων σχεδίων έρχεται στο Netflix

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη της σειρά κινουμένων σχεδίων έρχεται στο Netflix

Θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, που έχει ως είδωλα μερικές από τις πιο σημαντικές γυναίκες της ιστορίας

markle
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ένα νέο «πρότζεκτ» στα σκαριά και φυσικά αφορά τη νέα συνεργασία, που υπέγραψε η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι με το Netflix.

Μετά την μεγάλη απήχηση που είχε το παιδικό βιβλίο, που έγραψε με τίτλο «The Bench», η Δούκισσα του Σάσσεξ φαίνεται πως βρήκε το «κοινό» της. Το νέο της εγχείρημα αφορά μία παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Pearl».



Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ρόλο της παραγωγού. Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο έχει ως πρότυπα μερικές από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της ιστορίας.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι γράφει: «Όπως και πολλά άλλα κορίτσια της ηλικίας της, η Περλ μπαίνει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας όσο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Είμαι ενθουσιασμένη που η Archewell Productions συνεργάζεται με την δυναμική πλατφόρμα Netflix και αυτούς τους απίστευτους παραγωγούς για να δημιουργήσουμε μαζί αυτή τη νέα σειρά animation, που θα τιμά τις απίθανες γυναίκες της ιστορίας μας».



Με την σειρά του, ο παραγωγός της σειράς, Ντέιβιντ Φέρνις, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την συμμετοχή του στις παιδικές σειρές Rocketman και Gnomeo & Juliet είπε για την συνεργασία τους: «Η Μέγκαν και εγώ έχουμε παθιαστεί με το να δημιουργήσουμε ιστορίες για αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες που εμπνέουν ένα παγκόσμιο κοινό όλων των ηλικιών. Η ομάδα που δουλεύει για την σειρά είναι πρώτης τάξεως και το Netflix είναι ο ιδανικός συνεργάτης».




Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε ο τάφος της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Το προφίλ της «ανακάλυψης» και η αποδόμησή της

NBA: Μυθική εμφάνιση των Μπακς του Αντετοκούνμπο - Ισοφάρισαν 2-2 τους Σανς στην σειρά των τελικών

Κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί: Πότε γίνονται κατασχέσεις ακόμα και αν δεν χρωστάτε πουθενά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης