Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο χώρος λόγω της πανδημίας μίλησε οΟρέστης Τζιόβας ο οποίος αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάρει δανεικά για να επιβιώσει. Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες λέγοντας πως αφήνει τους ηθοποιούς της να ζουν με... ψίχουλα.
Όλους αυτούς τους μήνες που τα θέατρα ήταν κλειστά, πώς τα έβγαλες πέρα οικονομικά; Πολύ δύσκολα. Ζει κανείς με 534 ευρώ το μήνα; Έπαιρνα μαύρα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που έκανα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όταν το κράτος μου δίνει 534 ευρώ, πώς θα ζήσω; Θα σκοτώσω για να ζήσω και μιλάω πολύ σοβαρά. Πήρα και μια επιστρεπτέα 2000 ευρώ, επειδή είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας. Μου έδωσε δανεικά η αδερφή μου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι.
Έχεις ένα παρουσιαστικό που θα ταίριαζε πολύ στις Άγριες Μέλισσες. Θα ήθελες να πάρεις μέρος; Γνωρίζω πως στις Άγριες Μέλισσες, εκτός των πρωταγωνιστών, τα χρήματα που παίρνουν οι υπόλοιποι είναι πολύ άσχημα. Με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες. Στη δικιά μου περίπτωση, επειδή είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν θα συνέβαινε αυτό, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε. Όλοι οι παραγωγοί εκμεταλλεύονται το οικονομικό σύστημα που πάει από το κακό στο χειρότερο και δίνουν με πολύ μεγάλη χαρά τον βασικό μισθό, 534 ευρώ.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.