Η Δούκισσα, η Κωνσταντίνα και ένα ζευγάρι έκπληξη

Η Δούκισσα, η Κωνσταντίνα και ένα ζευγάρι έκπληξη

Κάτι ψήνεται, ξαναψήνεται και οι παρουσιάστριες μπαινοβγαίνουν στα πλατό και στα κανάλια

nomikou
Κάθε φορά που μία εκπομπή τελειώνει ζούμε ένα δράμα. Για λίγο. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι αποχαιρετισμοί, οι επίλογοι, οι αφιερώσεις, τα δάκρυα. Όμως λίγη ψυχραιμία. Μία εκπομπή τελειώνει, μία άλλη ξαναρχίζει και κυρίως την υγειά μας να έχουμε. Δεν χρειάζεται να βαλαντώνουμε, να μεταφέρουμε την αίσθηση του τραγουδιού του Ρουβά «μετά από σένα το χάος, μετά από σένα το τίποτα».

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα ήρεμο comeback το οποίο ομόρφυνε τα τηλεοπτικά πλάνα και έδωσε άλλον αέρα στα απογεύματα. Όμως πλέον η ομορφιά θα δώσει την σκυτάλη σε άλλες αισθήσεις με κυρίαρχη την γεύση, όπου το νέο μαγειρικό απογευματινό ριάλιτι θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μπορεί να ατύχησε με τους αγρότες αλλά επειδή όλα διορθώνονται η Queen Dina μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει γεύματα και βουτιές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα καθώς ένα format φεύγει, ένα άλλο έρχεται.

spy


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει δεχτεί αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Από χθες ακούγεται έντονα ότι έκλεισε και υπέγραψε και, και, και. Ο Δημήτρης δεν υπέγραψε πουθενά ακόμη. Μέχρι και αύριο, οπότε και ολοκληρώνεται το «Πρωινό» στο οποίο συμμετέχει είναι μέλος του ΑΝΤ1. Ισως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε και τα νεότερα για το που θα πάει, με ποιους και ποιες θα είναι καθώς τα «όχι» του είναι αυτά που θα βάλουν «φωτιά» αφού όσοι και κυρίως όσες τον υπολόγιζαν θα πρέπει να βρουν άλλους στη θέση του.

Αλλαγές και στην εκπομπή της αγαπημένης μου Ναταλίας Γερμανού. Θα τις ανακοινώσει η ίδια όταν έρθει η ώρα καθώς είμαστε ομοκάναλες και προσέχουμε. Και έχουμε και πατριδάρα κοινή και πολλά άλλα που κάποια στιγμή θα τα πούμε.

Κλείσιμο
natalia


Στα studio Pro εθεάθη ο όμορφος Εντουαρντ Στεργίου από το GNTM. Τα κάστινγκ της παραγωγής είναι πολλά, όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί ένας νέος από ριάλιτι. Ειδικά το «Dancing with the stars» ταιριάζει γάντι σε τέτοιες εκλεκτές περιπτώσεις, θα έλεγα. Γκούχου γκούχου.

Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου συνιστούν έναν ενδιαφέροντα πόλο έλξης για το Open. Για παρουσίαση εκπομπής φυσικά και όχι για να τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους… Το είπαμε και το ξαναλέμε. Το Open τηλεφωνεί σε πολύ κόσμο και χτίζει πρόγραμμα σχεδόν από την αρχή.

Η ώρα των κουίζ, αγαπημένοι μου. Σκεφτείτε προσεκτικά και αποφύγετε τα ευκόλως εννοούμενα.

Ποιο δίδυμο ετοιμάζει ένα «αντιδελτίο» έχοντας δοκιμάσει τις δυνάμεις του παλιότερα ραδιοφωνικά;

Όλα τα μαθαίνω… Ακόμη και αυτά που θέλετε να μην μάθω.

Δεύτερο κουίζ, δωράκι: Ποιο κανάλι ετοιμάζει με απόλυτη μυστικότητα εβδομαδιαίο ριάλιτι;

Τα φιλιά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης