Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ποιοι πρωταγωνιστές θα εξοριστούν;

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ποιοι πρωταγωνιστές θα εξοριστούν;

Η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει και θα έρθουν τα πάνω κάτω

Melisses
Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο κύκλο και ήδη τα πρώτα spoilers έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η σειρά μπαίνει στην περίοδο της χούντας και αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους κάποιους από τους ήρωες. Ο Προκόπης, γνωστός για τις αριστερές πεποιθήσεις του, αναμένεται να εξοριστεί μακριά από το χωριό. Ωστόσο, δεν θα είναι ο µόνος που θα «τιµωρηθεί» και όλοι οι κάτοικοι θα φοβούνται για το µέλλον τους.

Ο τρίτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» αναµένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock, θα είναι εντελώς διαφορετικός από τους προηγούμενους δύο. Οι συντελεστές της σειράς έχουν ετοιµάσει για τους τηλεθεατές αρκετές εκπλήξεις προκειµένου να κρατήσουν ξανά αµείωτο το ενδιαφέρον τους. Εκτός από νέα πρόσωπα που θα «εισβάλουν» στη ζωή των ηρώων, οι νέες ιστορίες που ανοίγουν θα είναι καθηλωτικές και το Διαφάνι αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές.

Η είσοδος του Ακύλα Μεγαρίτη στη σειρά φέρνει φουρτούνες

Μπορεί ο Δούκας και η Μυρσίνη να αναγκάστηκαν να φύγουν και να μετακομίσουν στη Λάρισα βιώνοντας µία µορφή εξορίας µιας και είναι ανεπιθύµητοι στο Διαφάνι, ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κάποιοι ήρωες θα βιώσουν την πραγµατική εξορία. Η δικτατορία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή όλων µιας και όλα θα αλλάξουν. Η είσοδος του Ακύλα Μεγαρίτη στη σειρά φέρνει φουρτούνες στους χωριανούς. Ο ίδιος, εκτός του ότι θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, είναι «εργολάβος» της χούντας και θα κάνει τη ζωή όλων µαρτυρική. Προκειµένου να βρει συµµάχους, θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει κάποιους, ενώ άλλοι θα διχαστούν και κάποιοι άλλοι θα νιώθουν φυλακισµένοι µιας και πια δεν θα µπορούν να εκφέρουν τη γνώµη τους ανοιχτά.

Ο Προκόπης στην εξορία

Με την εισβολή της χούντας ο Προκόπης θα είναι αυτός που θα επηρεαστεί πρώτος από όλους. Οι πολιτικές πεποιθήσεις του είναι γνωστές σε όλους και τρέµει στην ιδέα πως θα τον εξορίσουν. Αυτή η στιγµή δεν θα αργήσει, µάλιστα, να έρθει. Ο Ακύλας δροµολογεί την εξορία του κουρέα και εκείνος, µη µπορώντας να αντιδράσει, θα αποχαιρετήσει τους φίλους και τους ανθρώπους µε τους οποίους πέρασε µία ολόκληρη ζωή µαζί. Η εξορία του Προκόπη θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο Παναγιώτης θα περάσει δύσκολες στιγµές, καθώς θα φοβάται για τη ζωή και το µέλλον του ξαδέλφου του. Ο Ακύλας, όµως, είναι αποφασισµένος να τιµωρήσει όλους όσοι πιστεύει πως είναι αντίθετοι στα πολιτικά του πιστεύω και στα ιδεώδη της εποχής.

Το Διαφάνι περνά µία από τις πιο δύσκολες περιόδους

Όλοι ζουν υπό τον φόβο του, ενώ ο Προύσαλης και ο Άγγελος είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όσο και να ψάχνουν τρόπους για να σώσουν τους κατοίκους του Διαφανίου από την εξορία δεν τα καταφέρνουν. Είναι έρµαια των αποφάσεων της χούντας και το Διαφάνι πρόκειται να περάσει µία από τις πιο δύσκολες περιόδους. Στην εξορία τον Προκόπη αναµένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ήρωες. Αυτοί που µάχονται για το σωστό και το δίκαιο, αλλά και αυτοί που έχουν µπει στο στόχαστρο του Ακύλα Μεγαρίτη. 

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι του Αλίμου - 50 κρούσματα και σε μπαρ του κέντρου

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί παρασκεύασμα από στήθος κοτόπουλου - Βρέθηκε σαλμονέλα σε δείγμα

Χάλασε το… προξενιό και άρχισαν οι πυροβολισμοί στην Φθιώτιδα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης