Αγριες Μέλισσες: Φινάλε με πυροβολισμούς, αίμα και φωτιά - Ποιος θα βγει ζωντανός; - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αγριες Μέλισσες: Φινάλε με πυροβολισμούς, αίμα και φωτιά - Ποιος θα βγει ζωντανός; - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος -  Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό… Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

αγριες
Συγκλόνισε το κοινό το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», λίγο πριν το δραματικό τέλος της δεύτερης σεζόν. Το σημερινό και τελευταίο επεισόδιο θα φέρει στην επιφάνεια «ό,τι έμεινε όρθιο» από τη χθεσινή καταστροφή.

Άγριες Μέλισσες Trailer Πέμπτη 3/6/21


Το σχέδιο της Μυρσίνης να βάλει φωτιά στις αποθήκες του Δούκα τέθηκε σε εφαρμογή και ολόκληρο το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες. Η γυναίκα του Δούκα Σεβαστού φάνηκε να μην συμφωνεί με την άποψη του συζύγου της να μην πειράξει τις τρεις αδερφές Σταμίρη και έκανε τα πάντα για να αποπροσανατολίσει τους κατοίκους του χωριού, προκειμένου να φτάσει στον στόχο της.

2__


Κλείσιμο
Το ξημέρωμα βρίσκει το χωριό να μετράει απώλειες και ένα πέπλο πένθους πέφτει πάνω από το Διαφάνι. Η Ανέτ, η αδερφή του Δούκα αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια του πίνοντας δηλητήριο, μόλις μαθαίνει ότι ο γιος της, Μελέτης είναι εγκληματίας.

3__


Ο Μιλτιάδης σώζει τις αδερφές του, όμως δεν έχει σκοπό να μείνει άπραγος. Μόλις καταλαβαίνει το σχέδιο, που οργάνωσαν εναντίον τους, στρέφεται απέναντι στον Δούκα, με σκοπό να τον σκοτώσει. Με μία καραμπίνα στα χέρια του βρίσκεται απέναντι του, την ώρα που εκείνος θρηνεί την Ανέτ. 

4___2


Θα τελειώσει άραγε την  «κόντρα», που έχουν μεταξύ τους; Τι θα απογίνουν ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής; Ποιος θα βγει τελικά ζωντανός από αυτό το  «μακελειό»;


6__
1__






Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης