Ηλίας Μπόγδανος - Σάκης Κατσούλης: Έλυσαν on air την παρεξήγηση για το «ξερνάω»

Ηλίας Μπόγδανος - Σάκης Κατσούλης: Έλυσαν on air την παρεξήγηση για το «ξερνάω»

«Η συγγνώμη σου είναι αποδεκτή», είπε ο νικητής του Survivor στον τραγουδιστή

Bogdanos1
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου, όπου μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δεύτερος νικητής έδωσε τις εξηγήσεις του για το «ξερνάω» που είχε πει αναφερόμενος στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν το μόνο που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Το σχολίαζαν και κάποια στιγμή επηρεάστηκα. Δεν είμαι ρομπότ. Αν θα άλλαζα κάτι, θα ήταν αυτό. Η τοξικότητα που ένιωσα αυτή την περίοδο. Όταν έπιασα τον Σάκη Κατσούλη να του μιλήσω ένιωσα τύψεις».

Ξαφνικά, ο νικητής του Survivor έκανε έκπληξη στον Ηλία Μπόγδανο και βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή. Οι δυο άντρες έλυσαν on air την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους…

«Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σε βλέπω σαν εχθρό. Μετά ήρθα στα συγκαλά μου και είπα Λιάκο μη χτυπάς τον εαυτό σου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Μετά ξύπνησα. Έχω συναναστραφεί με πολλούς κακούς ανθρώπους στον έξω κόσμο, όχι σαν τα παιδιά του Survivor. Δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα, να κράξω άλλον άνθρωπο. Μου βγήκε αυτό το πράγμα εκεί…», εξήγησε ο Ηλίας Μπόγδανος στον Σάκη Κατσούλη.

«Ήξερα ότι δεν είσαι έτσι και κάποιος σε είχε επηρεάσει. Η συγγνώμη σου είναι αποδεκτή. Όταν ήμασταν μαζί στην κόκκινη ομάδα, ζήσαμε την καλύτερη περίοδο στο Survivor», του απάντησε ο νικητής του Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccmu3t392qjt-sf)

Ειδήσεις σήμερα: 


Βίντεο ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι του Αλίμου - 50 κρούσματα και σε μπαρ του κέντρου

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί παρασκεύασμα από στήθος κοτόπουλου - Βρέθηκε σαλμονέλα σε δείγμα

Χάλασε το… προξενιό και άρχισαν οι πυροβολισμοί στην Φθιώτιδα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης