Τελικός Survivor: Τα στοιχήματα δίνουν Σάκη, τα τιτιβίσματα... αγαπούν Ηλία - Το who is who των δύο φιναλίστ

Τελικός Survivor: Τα στοιχήματα δίνουν Σάκη, τα τιτιβίσματα... αγαπούν Ηλία - Το who is who των δύο φιναλίστ

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή, τον απόλυτο επιζήσασα... του φετινού ριάλιτι που είχε από όλα... - Δείτε το τρέιλερ του μεγάλου τελικού

ilias-sakis-survivor4
Λίγες μόλις ώρες έχουν απομείνει για να μάθουμε απόψε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. O Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τα δύο παιδιά που άντεξαν και έφτασαν στον μεγάλο τελικό. Απόψε ο κόσμος θα κρίνει ποιος από τους δύο θα πάρει τη δόξα και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.00 ευρώ. Οι δύο φιναλίστ περιμένουν με αγωνία σε ζωντανή μετάδοση από το Άλσος Βεΐκου να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού το όνομα του νικητή.

Το Πρωινό του ANT1 αποκάλυψε τις αποδόσεις που δίνουν τα στοιχήματα για τη θέση του μεγάλου νικητή. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης έρχεται πρώτος με απόδοση 2,7 αφήνοντας πίσω τον Ηλία Μπόγδανο με απόδοση 4.00.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccl1chct7eop-sf)

To who is who των δύο φιναλίστ

Σάκης Κατσούλης: Από τη Μαριαλένα στον… τελικό

Ο Σάκης Καστούλης ήταν από τους παίκτες που δεν μπήκαν από την πρώτη μέσα στο Survivor αν και είχε δηλώσει συμμετοχή. Ο Σάκης ήταν ο κρυφός άσος στο μανίκι της παραγωγής καθώς τον… κρατούσε για αργότερα. Η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία επιλέχθηκε από την αρχή ήταν γνωστή. Τα όσα ακολούθησαν ανάμεσα στους δύο πρώην. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα και σχεδόν καθημερινά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος είναι όμως ο Σάκης Κατσούλης τον οποίο αγαπούν για να μισούν;

Ο Σάκης Καστούλης είναι 30 ετών, γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών. Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε φυσικοθεραπεία. Επαγγελματικά δηλώνει επιχειρηματίας καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Μότο του είναι το «Προχωράμε» και ήταν ξεκάθαρο πως είχε μπει στο Survivor με πολύ δυναμισμό και μόνο στόχο τη νίκη.

Δείτε την αντίδραση της Μαριαλένας στην άφιξη του Σάκη

Κλείσιμο
Survivor: Σοκαρισμένη η Μαριαλένα από την άφιξη του πρώην της με την πρώην του

Δείτε το βίντεο για τον Σάκη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccknr848eqtd-sf)


Ηλίας Μπόγδανος: Από το YFSF στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν από τους παίκτες που μπήκαν αργότερα στο Survivor. O τραγουδιστής έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τρίαθλο και την πυγμαχία. Το κοινό τον είχε γνωρίσει καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF. Εκεί, είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις, σε μία εκ τις οποίες είχε υποδυθεί την Billie Eilish. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είχε στείλει μήνυμα! Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO. Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με την μπάντα του έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα όπως: Robbie Williams, David Guetta και Wiz Khalifa. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, μερικά από τα οποία είναι: Rockwave, Eject και Exit Festival. Ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία, καθώς έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor. O Ηλίας Μπογδάνος συμμετείχε και στο Your Face Sounds Familiar μαζί με την Τάνια Μπρεάζου με τις φήμες να τους ήθελαν ζευγάρι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ηλία Μπόγδανου στο παιχνίδι

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccknur8kjju1-sf)

Άναψε το twitter από τα άπειρα τιτιβίσματα για τους δύο φιναλίστ

Όπως είναι αναμενόμενο ο μεγάλος τελικός του Survivor μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τo twitter πήρε φωτιά από τα τιτιβίσματα για τους δυο φιναλίστ. Ποιον θέλουν νικητή, ποια είναι τα σχόλια. Αυτά και άλλα πολλά στα tweets που ακολουθούν...















Διαβάστε εδώ όλα όσα έγιναν στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό που μεταδόθηκε ζωντανά από το Άλσος Βεΐκου




Ειδήσεις σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφόρησε το teaser για τη νέα της εκπομπή στο Mega

Ρούμερ Γουίλις: Ποζάρει με σέξι μαγιό στις διακοπές της στην Ελλάδα και αντεπιτίθεται στα τρολ


Τούνη και Αλεξάνδρου, μαζί στη Νάξο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης