Τάνια Μπρεάζου: Γεννήθηκα στη Ρουμανία - Ζω μόνη μου από τα 17 μου

Τάνια Μπρεάζου: Γεννήθηκα στη Ρουμανία - Ζω μόνη μου από τα 17 μου

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια του YFSF μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της

φσγηση
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Τάνια Μπρεάζου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor και τώρα απολαμβάνουμε στο YFSF έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταγωγή της που είναι από τη Ρουμανία, στα παιδικά της χρόνια στη Ρόδο, στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και στη πορεία της στο τραγούδι. Γιατί αποκαλεί «δάσκαλο» τον Αντώνη Ρέμο, τι κρατά από τη συμμετοχή της στο «YFSF – All Star» και ποια θεωρεί την πιο δύσκολη μεταμόρφωση που έκανε φέτος;

«Έκανα προσπάθειες να αλλάξω την εικόνα μου. Πρόσεξα το κορμί μου τη διατροφή μου. Tραγουδάω από 5 χρονών. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο. Ήταν το όνειρό μου. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του X- Factor να πάω για οντισιόν και τα έχασα. Είχε δηλώσει συμμετοχή μια φίλη μου για μένα! Δεν το πήρα σοβαρά από την αρχή, αλλά μετά το πήρα πιο ζεστά. Η Τάμτα με στήριξε πάρα πολύ.

Γεννήθηκα στη Ρουμανία και δυο ετών πήγα με τους γονείς μου στην Κρήτη και μετά στη Ρόδο. Αγαπώ και τις δυο χώρες το ίδιο και τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία. Ζω μόνη μου από τα 17 μου. Στο σχολείο τα παιδάκια, όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό είναι λογικό να το σχολιάζουν. Είμαστε όλοι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μπούλινγκ. Έμεινα με τη μαμά μου στην πρώτη καραντίνα και το χάρηκα πολύ. Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια. Δεν έχει καταφέρει να έρθει αλλά θα πάω να τον δω εγώ. Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου. Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν έχω κάποια σχέση τώρα».

H Τάνια Μπρεάζου στο The 2night Show

Ειδήσεις σήμερα:


Η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ δέχτηκε 2 σεξουαλικές επιθέσεις στα 18 της - Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική

Survivor: Η «κόκκινη» νίκη… πόνεσε τους μπλε μέχρι το Μαϊάμι

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης