Γκουέν Στεφάνι - Μπλέικ Σέλτον: Παραδεισένιος γάμος για το ζευγάρι σε ράντσο στην Οκλαχόμα

Γκουέν Στεφάνι - Μπλέικ Σέλτον: Παραδεισένιος γάμος για το ζευγάρι σε ράντσο στην Οκλαχόμα

Ο τραγουδιστής της κάντρι είχε χτίσει ένα παρεκκλήσι ειδικά για να παντρευτεί την αγαπημένη του

Gwen_Blake
Το μεγάλο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον, αφού μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν το περασμένο Σάββατο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα το τελευταίο διάστημα για επισημοποίηση του έρωτά τους.

Σύμφωνα με το Page Six, η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο ράντσο του Σέλντον στην Οκλαχόμα, όπου πηγές είχαν αναφέρει παλαιότερα ότι ο τραγουδιστής της κάντρι είχε χτίσει ένα παρεκκλήσι, ειδικά για αυτόν τον σκοπό.



Η 51χρονη Στεφάνι, πρώην τραγουδίστρια των No Doubt, και ο 45χρονος Σέλτον ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί πριν από 6 χρόνια, μετά τη γνωριμία τους ως coaches στο talent show The Voice του NBC. Εκείνη την περίοδο και οι δυο τους είχαν μόλις πάρει διαζύγιο: Ο τραγουδιστής της κάντρι είχε χωρίσει τον Ιούλιο του 2015 την δεύτερη σύζυγό του, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα, η Στεφάνι και ο Γκάβιν Ρόσντεϊλ σόκαραν τους φαν τους ανακοινώνοντας ότι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

Την τελευταία πενταετία το ζευγάρι έχει συνεργαστεί σε πολλά ερωτικά κομμάτια, όπως τα «Nobody But You», «Happy Anywhere» και «You Make It Feel Like Christmas».

Η Στεφάνι και ο Σέλτον ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς. Ο τραγουδιστής της κάντρι έκανε πρόταση γάμου στο «Rich Girl» με ένα υπέροχο δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι.



Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από βουτιά

Κλοπή στην πινακοθήκη: Το... βαθύ λαρύγγι που οδήγησε την ΕΛΑΣ στον «ελαιοχρωματιστή»

Μύκονος: Ο Μπαπέ, η Ψαρού on fire και τα μεταλλαγμένα τζιπ των 150.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης