Γκουέν Στέφανι: Tο πάρτι-έκπληξη που ετοίμασαν για εκείνη, λίγο πριν ντυθεί νυφούλα

Γκουέν Στέφανι: Tο πάρτι-έκπληξη που ετοίμασαν για εκείνη, λίγο πριν ντυθεί νυφούλα

Η τραγουδίστρια θα παντρευτεί το καλοκαίρι τον αγαπημένο της, Μπλέικ Σέλτον - Δείτε τα γαμήλια δώρα και τις αναρτήσεις της

stefani
Ένα bridal shower-έκπληξη ετοίμασε η οικογένεια της Γκουέν Στέφανι για την αγαπημένη τραγουδίστρια, που θα ανέβει σε λίγο καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Μπλέικ Σέλτον.



Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, καθώς και από τα δώρα που έλαβε, μη μπορώντας να κρύψει φυσικά τον ενθουσιασμό της για το νέο βήμα που θα κάνει στην ζωή της.

Στις φωτογραφίες στο story της, μπορεί κανείς να διακρίνει ανάμεσα στα λουλούδια και τα πακέτα δώρων και μία κάρτα με την αφιέρωση: «Στη μέλλουσα νύφη». Πάνω σε μία από τις φωτογραφίες η Γκουέν Στέφανι έγραψε: «Νιώθω ότι με αγαπούν. Νιώθω ευλογημένη».

gifts
Κλείσιμο
presents_gwen

stefani_pres

bride_to_be


Λίγο αργότερα έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της, με την ίδια να πίνει ένα ποτήρι κρασί και να κρατάει ένα από τα γαμήλια δώρα της. Πάνω στην φωτογραφία, έγραψε: «Παντρεύεται».



Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία, που έχει επιλέξει το ζευγάρι για τον γάμο του, όμως φημολογείται ότι θα γίνει κατά τα μέσα του καλοκαιριού. Ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον περασμένο Οκτώβριο. Εώς το 2015 η Γκουέν Στέφανι ήταν παντρεμένη για περίπου 20 χρόνια με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ. Χώρισαν όμως, όταν εκείνη έμαθε για την απιστία του συζύγου της με την νταντά των παιδιών τους. Την ίδια χρονιά, ο Μπλέικ Σέλτον χώρισε με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Λάμπερτ. Ήταν, λοιπόν, το ιδανικό timing για το ζευγάρι, αφού πλέον φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. 




Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης