Η Κέιτ Χάντσον μας δείχνει τον... ελληνικό της κήπο - Βίντεο και φωτογραφίες
Η Αμερικανίδα ηθοποιός λατρεύει τη χώρα μας και τη Σκιάθο
Στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Σκιάθο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κέιτ Χάντσον με την οικογένειά της και τους γονείς της Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός που είναι φανατική της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής με ανάρτησή της στο Instagram έδειξε με περηφάνεια τον… ελληνικό της κήπο από ντομάτες, μελιτζάνες και κολοκύθια.
Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή ενώ πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους της έγραφαν στην ελληνική γλώσσα να φτιάξει... μουσακά ενώ άλλοι πάλι ότι οι φωτογραφίες της είναι από Ελλάδα.
Πάντως αν και η ίδια η Κέιτ δεν έκανε καμία αναφορά για το πού βρίσκεται οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.