Η Μίνα Αρναούτη έχει στο κινητό της ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη - Δείτε το βίντεο

Η Μίνα Αρναούτη έχει στο κινητό της ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη - Δείτε το βίντεο

Όπως αναφέρει «είναι η κληρονομιά», που της άφησε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής

mina
Μπροστά στην κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε η Μίνα Αρναούτη και μιλώντας στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με την αποζημίωση των 11.500 ευρώ, που κατέβαλε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έκανε μία ακόμα αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε η νεαρή κοπέλα, έχει στο κινητό της ένα βίντεο με ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη. «Έχω ένα τραγουδι του Παντελή που δεν έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο και είναι ολοκληρο. Καμιά φορά το ακούω και για να φανταστείς πόσο ταλέντο είχε αυτός ο άνθρωπος, μου μένει τόσο έντονα, που το σιγοτραγουδάω όλη μέρα. Δεν έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι η κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα,το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βίντεο και έχει μείνει στο κινητό μου», εξήγησε η Μίνα Αρναούτη.

Συζητώντας με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη έστειλε το δικό της μήνυμα σε εκείνους που πίνουν και οδηγούν: «Όταν αποφασίσουμε να πιούμε, δεν παίρνουμε καν το αμάξι. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ. Ζούμε κάθε μέρα από θαύμα».

Σχετικά με την αγωγή, που της είχε κάνει η οικογένεια Παντελίδη, είπε: «Ήταν για κάποιες αναρτήσεις που είχα κάνει στο Facebook. Εφόσον όμως, το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές τους αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο και για εκείνους. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν η μητέρα μου και ο σύντροφός της για να συγκεντρώσω τα λεφτά, γιατί εγώ δεν δουλεύω»

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης