Μίνα Αρναούτη: «Λόγω της αναπηρίας μου δεν έχω να πληρώσω» το ποσό που επιδικάστηκε υπέρ της οικογένειας του Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: «Λόγω της αναπηρίας μου δεν έχω να πληρώσω» το ποσό που επιδικάστηκε υπέρ της οικογένειας του Παντελίδη

Πρόκειται για αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος της το 2018 και η οποία την υποχρεώνει να καταβάλλει 11.500 ευρώ στην οικογένεια του τραγουδιστή για συκοφαντική δυσφήμιση

arnaouti_art
Μπορεί οι δικαστικές κόντρες μεταξύ της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη με τις δυο συνεπιβάτισσες της μοιραίας κούρσας που του στοίχισε την ζωή να μην έχουν τελειώσει ακόμα, ωστόσο μια δικαστηριακή απόφαση αγωγής που είχε κατατεθεί το 2018 και εκδόθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, υποχρεώνει τη Μίνα Αρναούτη να καταβάλλει συνολικά το χρηματικό ποσό των 11.500 ευρώ στους γονείς του και στα δυο του αδέλφια.

Στην αρχική τους αγωγή η οποία εκδικάστηκε στο πολυμελές πρωτοδικείο της Μυτιλήνης η οικογένεια Παντελίδη ζητούσε για τον κάθε ένα ξεχωριστά το ποσό των 21.000 ευρώ, ωστόσο η τελική απόφαση έκρινε διαφορετικά με το ποσό να μην ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

Την απόφαση του δικαστηρίου αποκάλυψε μέσα από την σελίδα της στο Facebook η Μίνα Αρναούτη, καθώς ήταν μια από τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με τους λόγους που αναφέρονται στο τελικό έγγραφο.

«Υποχρεώνει την εναγόμενη να άρει την ιστορούμενη στο σκεπτικό της παρούσας προσβολή του δικαιώματος στην προσωπικότητα των εναγόντων, και συγκεκριμένα ν αναρτήσει δημόσια στον προσωπικό λογαριασμό της στον ιστότοπο της κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” το διατακτικό της παρούσας. Απαγορεύει στην εναγόμενη να προβαίνει στο μέλλον στην καθ' οιονδήποτε τρόπο προσβολή της προσωπικότητας των εναγόντων».

Σε δεύτερη ανάρτηση της η 35χρονη, που εξαιτίας του τροχαίου έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία, ενώ ακόμα αδυνατεί να εργαστεί, όπως έκανε πριν το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάσθηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στην Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία».

Αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση και μάλιστα της τάξεως των 960.000 ευρώ από την οικογένεια Παντελίδη διεκδικεί με αγωγή της που θα συζητηθεί και η Μίνα Αρναούτη. Ειδικότερα, διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας του τραγουδιστή.


Ειδήσεις σήμερα:

«Θα κινηθώ νομικά», λέει στο protothema.gr o 35χρονος που έπαθε διπλή θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό

Πελώνη για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Τον Σεπτέμβριο η συζήτηση για τους υγειονομικούς

ΠΟΥ: Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά απέναντι σε όλες τις μεταλλάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης