Ελένη Χαμπέρη: Φοβήθηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει τη σχέση μου με τον Γιώργο Κόρομι

Ελένη Χαμπέρη: Φοβήθηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει τη σχέση μου με τον Γιώργο Κόρομι

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Eleni_Xamperi
Η Ελένη Χαμπέρη μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it». Η γυμνάστρια από το Βόλο που κατάφερε να φτάσει στην τελική εξάδα, αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε αγχωθεί μη τυχόν και ο σύντροφός της παρεξηγήσει τη σχέση που είχε αναπτύξει μέσα στο παιχνίδι με τον Κόρο.

«Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκαν. Η Μαριαλένα σίγουρα χάρηκε που έμεινε η μόνη γυναίκα. Ο Σάκης σίγουρα χάρηκε που “κέρδισε”. Με τον Κόρο επειδή ήμασταν στα ίδια χρώματα μας έλεγαν όλοι ότι ταιριάζουμε, πραγματικά όμως ήμασταν μόνο φίλοι. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει εκείνη τη μέρα.
Το σκέφτηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει κάτι αλλά είχε πάρει θέση και είχα πει ότι δε τρέχει κάτι και ότι ο Κόρο είναι μόνο φίλος μου. Ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί για κάτι ο σύντροφός μου. Όταν του είπα ότι θα μπω στο Survivor δεν το πίστευε, υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα τον στεναχώρησε», είπε η Ελένη Χαμπέρη.

Όσο για τη σχέση της με την Καρολίνα Καλύβα αλλά και το πως άλλαξε η γνώμη της για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη μετά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης είπε:

«Με την Καρολίνα κάναμε παρέα. Δεν ήμασταν όμως κολλητές. Υπήρξε ένα διάστημα που είχαμε εντάσεις ανάμεσά μας ειδικά όταν ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες. Τα παιδιά μου έλεγαν ότι ίσως νιώθει να απειλείται… Όταν έχανε στεναχωριόταν πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν την ενοχλούσε μόνο ότι έχανε από μένα…
Πριν γνωρίσω τον Τζέιμς και τον Νίκο δε τους συμπαθούσα, όταν μπήκα στο παιχνίδι και τους γνώρισα κατάλαβα τι πραγματικά είναι και άλλαξα γνώμη. Με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Με είχαν ανεβάσει. Η αγωνιστική μου άνοδος οφείλεται στα παιδιά. Ο Τζέιμς μου έλεγε ότι με θεωρεί από τους καλύτερους εκεί μέσα. Μου είχαν δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση, πριν μπω να παίξω μου έλεγαν “Ελενάρα το χεις”. Στην κόκκινη ομάδα υπήρχε η Καρολίνα που θεωρούνταν τοπ αγωνιστικά και όλοι ανέβαζαν εκείνη δεν έβλεπαν κάτι σε εμένα» είπε.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Ελένη Χαμπέρη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccax3oebnhkh-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης

Άρση μέτρων: Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Έλτον Τζον: Πολύ ακμαίος για να εγκαταλείψει την ενεργό συναυλιακή δράση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης