Μπάκιγχαμ: Ποιος θα φιλοξενήσει τον πρίγκιπα Χάρι όταν φτάσει στην Αγγλία;
Μετά τις διαμάχες του με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Δούκας του Σάσσεξ δεν είναι πρόθυμος να μείνει με την βασιλική οικογένεια - Θα βρεθεί στην Αγγλία για την εκδήλωση εις μνήμην της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία την 1η Ιουλίου θα έκλεινε τα 60
Θα παραστεί στην εκδήλωση με τον αδερφό του Ουίλιαμ, όμως η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα τον συνοδεύσει, καθώς πρόσφατα έφερε στην ζωή την κόρη τους Λίλιμπετ-Νταϊάνα, η οποία απαιτεί φυσικά την φροντίδα και την αμέριστη προσοχή της. Το ζευγάρι εγκατέλειψε τα βασιλικά τους καθήκοντα και μένει πλέον μόνιμα στην Αμερική.
Μετά τις διαμάχες του με την βασιλική οικογένεια και ειδικότερα με τον πατέρα τουΚάρολο και τον αδερφό του, ο δούκας του Σάσσεξ συμφώνησε να μην μείνει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο καιρό βρίσκεται στην Αγγλία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Sun θα φιλοξενηθεί από την ξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία στο Frogmore Cottage, όπου θα είναι απομονωμένος και για το διάστημα της καραντίνας του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ένα εκ των πέντε δωματιών, που διαθέτει η οικία. Στο συγκεκριμένο «σπίτι» μάλιστα, διέμενε με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, όταν παντρεύτηκαν.
«Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ πήραν τα κλειδιά πέρυσι. Τους επιτρέπεται να ζουν εκεί όσο ο Χάρι και η Μέγκαν είναι στην Αμερική. Το σπίτι είναι πλέον χωρισμένο στα δύο, οπότε ο Χάρι μπορεί να απομονωθεί χωρίς να έρθει σε επαφή με την ξαδέρφη του και την οικογένειά της»,αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, ενώ επισημαίνει πως αυτό είχε συμβεί και όταν ο Δούκας του Σάσσεξ επισκέφτηκε την Αγγλία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.