Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη & η μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» στου «Δρόμου τη χαρά» - Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη & η μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» στου «Δρόμου τη χαρά» - Δείτε βίντεο

Το τελευταίο «Μουσικό Κουτί» της χρονιάς, την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1, είναι «οικογενειακή» υπόθεση

ERT_8447_2
Ο Νίκος, η Ρένα, ο Γιάννης, ο Στέλιος, ο Λάμπης, ο Δημήτρης, ο Βύρωνας και ο Θανάσης, η νεοσύστατη μουσική και τηλεοπτική οικογένεια, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2020, σας υποδέχεται στο τελευταίο «Μουσικό Κουτί» για την τηλεοπτική σεζόν.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανοίγουν τις καρδιές τους και μιλούν για τη δημιουργία μιας εκπομπής πολύ προσωπικής, που γέμισε με συναισθήματα μια πολύ δύσκολη χρονιά. Αποκαλύπτουν τα ερεθίσματα, που ενεργοποίησαν την αγάπη τους για τη μουσική, το τραγούδι, τη σύνθεση, τις συναυλίες… Το δικό τους πεντάγραμμο ζωής!

Επίσης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μιλάει με συγκίνηση για την έμπνευση της ιδέας της εκπομπής «Μουσικό Κουτί». Οι δύο οικοδεσπότες μάς συστήνουν τους συμπρωταγωνιστές τους, την Μπάντα του Κουτιού, που αποδίδει μοναδικά την επιθυμία του Νίκου Πορτοκάλογλου για φρέσκιες, πρωτότυπες εκτελέσεις, ταξιδεύοντας αγαπημένα τραγούδια σε νέους μουσικούς δρόμους, καταφέρνοντας να κερδίσουν τον σεβασμό περισσοτέρων από 100 καλλιτεχνών, τραγουδιστών, συνθετών και μουσικών, οι οποίοι πέρασαν από τον καναπέ της εκπομπής.

ERT_8447


Ο Γιάννης Δίσκος, ο πολυμήχανος μαέστρος της μπάντας και σύγχρονος δεξιοτέχνης του κλαρίνου, του σαξοφώνου και του καβάλ, περιγράφει στον Νίκο και τη Ρένα πώς αποφάσισε να γίνει μουσικός, μιλάει για τις ενορχηστρώσεις περισσότερων από 750 κομματιών, αλλά και για την πρόκληση σε κάθε εκπομπή να ξεπερνούν την προηγούμενη έμπνευση, με στόχο να δημιουργούν μουσικές στιγμές, ειδικά γραμμένες για το «Μουσικό Κουτί».

Ο Στέλιος Φραγκούς, ο πιανίστας της εκπομπής, που όμως παίζει και μπουζούκι και μπάσο και τραγουδάει, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης που με τα αρπίσματα της κιθάρας του εντυπωσιάζει, ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, στο πιάνο και στα φωνητικά, ο Βύρων Τσουράπης στο μπάσο και στα φωνητικά και ο Θανάσης Τσακιράκης στα τύμπανα, μιλούν για τη μαγική σύνθεση μια νέας μπάντας που στήθηκε ειδικά για το «Μουσικό Κουτί» και τα μοναδικά συστατικά που τους ένωσαν στου «Δρόμου τη χαρά», όπως ονόμασαν την τελευταία τους εκπομπή.

Κλείσιμο
νικοσ_ρενα


Βέβαια, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι...

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και οι μουσικοί της μπάντας ερμηνεύουν «Τα καράβια μου καίω». Το εμβληματικό τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου σε μια υπέροχη εκτέλεση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, μιας χρονιάς με μεγάλες δυσκολίες, αλλά και μεγάλες προσδοκίες.

«Τα καράβια μου καίω» στο τελευταίο  «Μουσικό Κουτί» της σεζόν | Τετάρτη 23/06/21 στις 22:00 | ΕΡΤ1


Τη σκυτάλη παίρνει η λαμπερή Ρένα Μόρφη. Τραγουδά με μπρίο και χορεύει τη μεγάλη επιτυχία του Φοίβου Δεληβοριά «Όταν σου χορεύω», με μουσική υπόκρουση τα κρουστά -δώστε βάση στα μπόνγκο- αλλά και τα έγχορδα της μπάντας.

«Όταν σου χορεύω» στο «Μουσικό Κουτί»


«Θάλασσά μου σκοτεινή». Μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου ερμηνεύει ένα από τα πιο γνωστά και υπέροχα τραγούδια του. Η Ρένα Μόρφη συνοδεύει στα φωνητικά και οι μουσικοί της μπάντας δίνουν για μια ακόμα φορά το καλύτερό τους εαυτό.

«Θάλασσά μου σκοτεινή» στο «Μουσικό Κουτί» | Τετάρτη 23/06/21 στις 22:00 | ΕΡΤ1



Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ της καλοκαιρινής βεράντας, διότι την Τετάρτη 23 Ιουνίου ανοίγει το τελευταίο «Μουσικό Κουτί» για τη σεζόν και είναι πολύ ξεχωριστό!


Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: Ποιες πόλεις της χώρας πλήττει από σήμερα - Με τι καιρό θα μπει ο Ιούλιος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες απαιτήσεις του δολοφόνου - Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Ιαπωνία: «Όχι» από το ανώτατο δικαστήριο στους νιόπαντρους για να κρατούν τα δικά τους επώνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης