Η μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι περιμένει τον Τριαντάφυλλο να την επισκεφθεί αλλά και ότι της λείπει πολύ η κόρη της.
«Το λιοντάρι μου, ναι. Θέλω να κερδίσει, να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αυτό που θέλει αλλά είναι λίγο δύσκολο. Αν δεν την στηρίξει ο κόσμος… Τον Τριαντάφυλλο τον περιμένω να έρθει όποια μέρα μπορέσει. Θα έρθει. Μας λείπει η Μαριαλένα πάρα πολύ», είπε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.
Στη συνέχεια στην κάμερα μίλησε και η γιαγιά της που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ενώ παραδέχτηκε ότι δεν συμπαθεί τονΣάκη Κατσούλη.
«Την αγαπάω και την θαυμάζω πάρα πολύ. Όταν χάνει ή χτυπάει και στεναχωριέται, κλαίω και στεναχωριέμαι και εγώ… Είναι καλό παιδί. Ήρθε με χαιρέτησε πριν φύγει, με φίλησε και έφυγε. Είναι δυνατόν να μη μας λείπει; Αν ζω θέλω να τη δω νυφούλα. Τον Σάκη δεν τον συμπαθώ. Η Μαριαλένα είχε πάει στο παιχνίδι πριν τον Σάκη» είπε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.