Μπογδάνος για δηλώσεις Λατινοπούλου: Ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες

Μπογδάνος για δηλώσεις Λατινοπούλου: Ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες

«Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η άποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα», είπε ο πολιτικός

bogdanos
Στις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που προκάλεσαν σάλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον Alpha, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες» είπε.

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια. Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη. Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Κωσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα. Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά».

«Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο στο 18:00
Ο Κ. Μπογδάνος στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη (17/06/2021)

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Είναι ο εκπρόσωπος κατά του εμβολιασμού

Dior: Οι επισκέψεις σε Κνωσό και Σαντορίνη και η παγκόσμια αντίστροφη μέτρηση για το ντεφιλέ της Αθήνας - Βίντεο

Ταμίλα Κουλίεβα: Εγινα ηθοποιός για να γίνω καλύτερος άνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης