Τζάκι Κένεντι: Η άγνωστη σχέση της με Βρετανό διπλωμάτη γίνεται ταινία

Τζάκι Κένεντι: Η άγνωστη σχέση της με Βρετανό διπλωμάτη γίνεται ταινία

Η σχέση τους αναπτύχθηκε τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της - Ήταν Βρετανός πρεσβευτής στις ΗΠΑ

kennedy
Η άγνωστη ερωτική ιστορία της Τζάκι Κένεντι με έναν Βρετανό διπλωμάτη το 1968 αποτέλεσε την ιδανική υπόθεση για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Μαρκ Μάντεν.

Με τίτλο «37 Heavens» και πρωταγωνίστρια την Τζέμα Άρτερτον, η ταινία ακολουθεί την ερωτική ζωή της Πρώτης Κυρίας τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, Τζον Κένεντι. Το σενάριο υπογράδει ο Στιβ Όστιν, ενώ τον Βρετανό διπλωμάτη,  Λόρδο Ντέιβιντ Χάρλεχ θα υποδυθεί ο Γκάι Πιρς. 

Ο εραστής της Τζάκι Ο ήταν Βρετανός πεσβευτής στις ΗΠΑ, όσο ο Κένεντι ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους αναπτύχθηκε μετά την δολοφονία του συζύγου της, ενώ προηγουμένως δεν είχαν καν τυπικές σχέσεις. Η ταινία τοποθετείται το 1967, κατά την επίσκεψή τους στην Καμπότζη.



«Φτάνοντας στην Καμπότζη ως καλεσμένοι προσωπικά από τον πρίγκιπα Sihanouk, που ήταν απελπισμένος να αποκαταστήσει με κάθε τρόπο τις διπλωματικές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Τζάκι Ο συνοδεύεται από τον πρόσφατα χήρο, Χάρλεχ. Είναι σε μία αποστολή για τον Ρόμπερτ Κένεντι, προκειμένου να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ -και να περάσει μία εβδομάδα μόνος με την γυναίκα που αγαπά», αναφέρεται στην σύνοψη της ταινίας.

Αν και το ζευγάρι δεν είχε παραδεχτεί ποτέ ανοιχτά την σχέση του, δημοσιεύματα της εποχής έκαναν λόγο για μία πρόταση γάμου, που είχε δεχτεί η Τζάκι από τον Λόρδο Χάρλεχ, την οποία και απέρριψε. Ο λόγος ήταν καταγεγραμμένος σε επιστολή, που βρέθηκε μετά τον θάνατο και των δύο.

«Αν ποτέ μπορώ να βρω κάποια θεραπεία και κάποια άνεση -πρέπει να είναι με κάποιον που δεν είναι μέρος του κόσμου του παρελθόντος και του πόνου μου», έγραφε η Τζάκι. Τελικά, τον Οκτώβριο του 1968 παντρεύτηκε τον Ωνάση, ενώ έναν χρόνο αργότερα, ο Χάρλεχ παντρεύτηκε την Αμερικανίδα συντάκτρια της Vogue και κοσμική, Πάμελα Κόλιν.

Κλείσιμο


Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ η παραγωγή υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί εώς το 2022.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκαριστικό τροχαίο με τραυματία στη λεωφόρο Βεΐκου - Δείτε φωτογραφίες

Περού: Συνεχίζεται το «θρίλερ» για το νικητή των προεδρικών εκλογών

Survivor: Ο Σάκης με τη δεύτερη σερί ατομική ασυλία του έστειλε στον… τάκο και τον Ασημακόπουλο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης