Asap Rocky: «Η Ριάνα με ενέπνευσε να πω την αληθινή ιστορία για την φυλάκισή μου στη Στοκχόλμη»

Asap Rocky: «Η Ριάνα με ενέπνευσε να πω την αληθινή ιστορία για την φυλάκισή μου στη Στοκχόλμη»

Ο ράπερ είναι «ευγνώμων» για την γυναίκα που έχει στην ζωή του - Επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι πριν από περίπου έναν μήνα - Την αποκαλεί «κυρία του» και «αγάπη της ζωής του»

rocky_rihanna
Μιλώντας στο Entertainment Tonight, o διάσημος ράπερ Asap Rocky εξέφρασε την ευγνωμοσύνη, που νιώθει για την σύντροφό του, Ριάνα, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stockholm Syndrome».

Όπως αναφέρει, η τραγουδίστρια τον βοήθησε πάρα πολύ στο νέο του εγχείρημα και ήταν εκείνη, μάλιστα, που τον στήριξε να πει όλη την αλήθεια για την ιστορία της ζωής του, καθώς και για την περίοδο φυλάκισής του στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, μετά από μία διαμάχη που είχε με δύο άνδρες σε δρόμο της πόλης το 2019.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτή την υποστήριξη και στην πραγματική σου ζωή, δεν αρκεί μόνο ο θαυμασμός για την δουλειά σου. Είναι καταπληκτικό πραγματικά και είμαι ειλικρινά ευλογημένος».

STOCKHOLM SYNDROME – The conflicting video evidence in A$AP Rocky’s case


Εξήγησε μάλιστα γιατί είναι σημαντικό για εκείνον να μοιραστεί την ιστορία του με τον κόσμο: «Το ντοκιμαντέρ έχει να κάνει με την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα και την καθαρότητα του ανθρώπου. Ήθελα μόνο να διηγηθώ την ιστορία μου χωρίς διαμαρτυρίες ή κάτι άλλο. Δεν ήθελα να είμαι το θύμα», αναφέρει ο ράπερ προσθέτονας ότι η ταινία του πραγματεύεται τις ανισότητες του σουηδικού δικαστικού συστήματος και τους κινδύνους της ασυλίας.

Κλείσιμο
Μαζί με τον ράπερ και την «κυρία» του -όπως αποκαλεί την Ριάνα- στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν και διάσημοι φίλοι του καλλιτέχνη, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κιμ Καρντάσιαν, ο ράπερ Asap Ferg. Το Stockholm Syndrome κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου και την σκηνοθεσία του ανέλαβαν οι Architects.

Σχετικά με τα μελλοντικά του πλάνα, ο Asap Rocky εξήγησε ότι δεν έχει κάτι στο μυαλό του ακόμα και προς το παρόν τον ενδιαφέρει να ζήσει την ζωή του με τον ξεχωριστό άνθρωπο που έχει στο πλευρό του και δεν είναι άλλος, από την «αγάπη της ζωής του» -όπως λέει-, την Ριάνα.



Ειδήσεις σήμερα: 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει από 1η Ιουλίου στον ΦΠΑ εισαγωγών μικροδεμάτων μέσω διαδικτύου

Κικίλιας: Κανονικά η δεύτερη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης