Ρίκι Μάρτιν: Ένιωσα ελεύθερος, μόνο όταν είπα ότι είμαι gay - Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με γυναίκες

Ρίκι Μάρτιν: Ένιωσα ελεύθερος, μόνο όταν είπα ότι είμαι gay - Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με γυναίκες

Ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε σε νέα συνέντευξή του πώς ένιωθε πριν το «coming out» - «Όταν έβγαινα με γυναίκες, ήμουν πραγματικά ερωτευμένος μαζί τους, δεν παραπλάνησα ποτέ κανέναν»

ricky-martin-arthro
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του -11ου στη σειρά- άλμπουμ με τίτλο «Play» και τον Ιούνιο, ο οποίος αποτελεί τον μήνα του Pride, ο Ρίκι Μάρτιν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού People και με μία συνέντευξη μίλησε για την ελεύθερη -πλέον- ζωή του, αφού δεν χρειάζεται πια να κρύβει την σεξουαλικότητά του.



Ο τραγουδιστής δηλώνει πως είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του με τα τέσσερα παιδιά του και τον σύντροφό του, Χουάν Γιόζεφ. Όπως ανέφερε μάλιστα, το γεγονός ότι πλέον δεν χρειάζεται να κρατάει μυστικά, τον κάνει να νιώθει πολύ άνετα με τον εαυτό του.



Κλείσιμο
Στο παρελθόν, πριν αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα είχε βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με δημοσιογράφους να τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή, ενώ η παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Γουόλτερς σε εμφάνιση του στην εκπομπή της τον είχε ρωτήσει on air αν είναι ομοφιλόφυλος. Πριν δέκα χρόνια, ο Ρίκι Μάρτιν δεν «ήταν έτοιμος» να το αποκαλύψει, όμως τώρα εύχεται να το είχε κάνει, αφού όπως λέει: «Όταν η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια, μόνο τότε ένιωσα ελεύθερος».

Στην συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο απέκρυπτε τότε την σεξουαλικότητά του, εκείνος απάντησε πως δεν ήταν κάτι που έκανε εντελώς συνειδητά. Μάλιστα, δήλωσε πως καμιά φορά οι συνθήκες γύρω σου δεν σου επιτρέπουν να μιλήσεις για κάποια πράγματα. «Με ρωτούσαν πολλοί αν το έκρυβα λόγω της φήμης ή επειδή θεωρούμουν sex symbol. Η αλήθεια είναι πως μπορεί και ναι. Δεν ξέρω. Όλοι γνωρίζουν πως δεν χρειάζεται να είναι κανείς γκέι για να ξέρει ότι η αγάπη είναι πολύπλοκη», είπε ο Ρίκι Μάρτιν.



Αποκάλυψε ακόμα, πως παρόλο που έβγαινε με γυναίκες, ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε κάποια από αυτές, ούτε το έκανε για να μην γίνει αντιληπτή η προτίμησή του στους άνδρες. «Η σεξουαλικότητα είναι περίπλοκο πράγμα. Όχι μαύρο και άσπρο. Είναι γεμάτο χρώματα. Όταν έβγαινα με γυναίκες, ήμουν πραγματικά ερωτευμένος μαζί τους. Έμοιαζε σωστό και ήταν κάτι όμορφο. Δεν μπορείς να προσποιηθείς την χημεία, είχα όντως χημεία μαζί τους. Δεν παραπλάνησα ποτέ κανέναν».

Ricky Martin Girlfriends, Boyfriends List (Dating History)


Μέχρι και τα μέσα της καριέρας του ο Ρίκι Μάρτιν παραδέχεται πως δεν γνώριζε καν αν τελικά είναι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος, καθώς όπως λέει δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει ή να τον καθοδηγήσει. Θεωρεί μάλιστα, πως σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι τότε δεν υπήρχε καμία ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, που να μπορούσε να συμβουλευτεί.

«Αν έχεις ένα αυγό και το ανοίξεις, μόνο θάνατος θα βγει έξω. Αν όμως το αυγό, ανοίξει μόνο του από μέσα, τότε μόνο ζωή μπορεί να βγει». Με αυτή την φράση έκλεισε την συνέντευξή του ο τραγουδιστής, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον να αποκαλύψει κάτι αν ο ίδιος δε νιώθει έτοιμος.








Ειδήσεις σήμερα: 

Φοιτήτριες των ΜΜΕ καταγγέλλουν καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση - «Ζητούσε φωτογραφίες για να μας περάσει στο μάθημα»

Κρήτη: Πού εντοπίστηκαν τα τρία κρούσματα με τη νέα μετάλλαξη - «Αγώνας δρόμου» για την ιχνηλάτηση

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 8χρονος Βασίλης - Τον είχε αρπάξει η μητέρα του από το σχολείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης