Η Άννα Βίσση και ο Μπάμπης Στόκαςσυναντιούνται σε ένα υπέροχο ντουέτο με τίτλο «Κι Όμως Δεν Τελειώνει», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Gold, μαζί με music video, την Παρασκευή 11 Ιουνίου.
Το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» είναι ένα όμορφο ερωτικό single, διασκευή ιταλικού τραγουδιού, με ελληνικούς στίχους δια χειρός του καταξιωμένου στιχουργού Νίκου Μωραΐτη. Την επιμέλεια της μουσικής παραγωγής έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος.
Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες στην μαγική Ύδρα, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες σμίγουν τις φωνές και την παρουσία τους μέσα σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα όπου επικρατεί η δύναμη του έρωτα και ο ρομαντισμός. Και πιστεύουν πως η αγάπη μεγαλώνει, αλλάζει... «Κι Όμως Δεν Τελειώνει».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;