«How to Get Away With Murder»: H Άτζα Ναόμι Κινγκ νιώθει περήφανη για τα σημάδια του τοκετού στο σώμα της

«How to Get Away With Murder»: H Άτζα Ναόμι Κινγκ νιώθει περήφανη για τα σημάδια του τοκετού στο σώμα της

Με μία ανάρτηση της στο Instagram, η ηθοποιός δηλώνει περήφανη για το σώμα της - Αρνείται να το «πειράξει»  με επεξεργασίες και φίλτρα

aja_naomi_king
Η Άτζα Ναόμι Κινγκ έγινε για πρώτη φορά μαμά και με μία φωτογραφία στο Instagram δείχνει το σώμα της στους θαυμαστές της, δηλώνοντας περήφανη.

Η 36χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «How to Get Away With Murder» δεν έχει δώσει προς το παρόν καμία πληροφορία σχετικά με το μωρό της. Δημοσίευσε, όμως, μία ολόσωμη φωτογραφία, όπου δήλωσε περήφανη για κάθε ατέλεια πάνω στο κορμί της, αφού αποτελεί σημάδι του ερχομού του παιδιού της.



Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα, το οποίο βρήκε σύμφωνες και πολλές άλλες γυναίκες της showbiz, που έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία, δίνοντας της συγχαρητήρια και δηλώνοντας πως έχουν ακριβώς τα ίδια συναισθήματα για το σώμα τους. Μέσα σε αυτές είναι και η Εύα Λονγκόρια, καθώς και η Τζέμα Τσαν. 

gemmachan
Κλείσιμο


Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Όχι, αυτή δεν είναι μία φωτογραφία από την εγκυμοσύνη μου. Αυτό είναι το μετά. Έπειτα από μέρες δουλειάς. Αφού ένιωσα σαν να χωρίζονται τα σωθικά μου, χωρίς υπερβολή. Αφού βίωσα την αδιανόητη ομορφιά του τοκετού, αυτό είναι που έμεινε πίσω. Αυτό το πανέμορφο σώμα! Έτσι, για τον εορτασμό μου και του σώματός μου για το "Doing The Damn Thing" ήθελα να μοιραστώ αυτή την φωτογραφία. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς επεξεργασία, χωρίς φίλτρα (και ξέρετε πόσο μου αρέσουν τα φίλτρα!). Απλά εγώ...Μία γυναίκα που χαίρεται το σώμα της και το μωρό της!» .







Ειδήσεις σήμερα:

Ντουμπάι: Μια ξέφρενη ελληνική βραδιά μόνο για εμβολιασμένους -Δείτε βίντεο

Μπόρις Τζόνσον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που παντρεύτηκε την Κάρι Σίμοντς

Μπρουκ Σιλντς: Η κόρη της φοράει το κόκκινο φόρεμα της που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες το 1998
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης