«Μισάντεϊ» από Game of Thrones: Επειδή γδύθηκα στη σειρά όλοι οι σκηνοθέτες το θεωρούσαν δεδομένο

«Μισάντεϊ» από Game of Thrones: Επειδή γδύθηκα στη σειρά όλοι οι σκηνοθέτες το θεωρούσαν δεδομένο

Η 32χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει σε πολλούς σκηνοθέτες ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει γυμνό σε οποιοδήποτε πρότζεκτ και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

missa
Μόνο και μόνο επειδή δέχθηκε να κάνει γυμνό σε μια συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά δεν σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη να γδύνεται κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα. Αυτό ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός Νάταλι Εμάνουελ, η οποία είχε υποδυθεί την «Μισάντεϊ», «δεξί χέρι» της «Ντενέρις Ταργκάριεν» στην πετυχημένη σειρά φαντασίας Game of Thrones.

Η χαρισματική Εμάνουελ, της οποίας η καριέρα «εκτοξεύθηκε» μετά τη συμμετοχή της στη σειρά, μίλησε για τις προσδοκίες που είχαν ορισμένοι σκηνοθέτες που θέλησαν να συνεργαστούν μαζί της μετά την αυλαία του GoT. «Όταν έκανα το Game of Thrones είχα συμφωνήσει για ορισμένες γυμνές σκηνές στο πλαίσιο της σειράς. Και η εντύπωση που υπήρχε από άλλα πρότζεκτ, όταν ένας ρόλος απαιτούσε γυμνό, ήταν πως ήμουν διατεθειμένη να κάνω οτιδήποτε επειδή το είχα κάνει σε εκείνη τη σειρά», είπε η 32χρονη ηθοποιός στο podcast του δημοσιογράφου Τζος Σμιθ την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η εντύπωση ήταν τελείως λανθασμένη, αφού το γεγονός ότι συμφώνησε για γυμνό σε μια σειρά δεν σημαίνει ότι είναι πρόθυμη να το κάνει σε οποιαδήποτε δουλειά της. «Αυτό που δεν καταλάβαιναν είναι ότι συμφώνησα με τους όρους και τις συνθήκες που ίσχυαν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, και που δεν ισχύουν απαραίτητα σε άλλες δουλειές».

Η ηθοποιός εξήγησε στο podcast ότι αρκετές φορές χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει σε σκηνοθέτες τι είναι πρόθυμη να κάνει - ή να δείξει - μπροστά στην κάμερα, και τι όχι. Ακόμα κι αν κάποιος της έλεγε ότι ο ρόλος απαιτούσε γυμνό, εκείνη διευκρίνιζε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι ένα ορισμένο σημείο, και ότι αυτό αποτελεί το όριό της. Ερωτηθείσα τι θα έκανε αν ένας σκηνοθέτης ζητούσε να ξεπεράσει αυτό το όριο, η ίδια απαντά ότι δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό να αποχωρήσει από το πρότζεκτ. Σύμφωνα με την «Μισάντεϊ» πάντως, αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες και 9 στις 10 φορές οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Με πληροφορίες από New York Post



Ειδήσεις σήμερα 

Πρώην ερωμένη του Μπόρις Τζόνσον για τον γάμο του: Καλή τύχη στην Κάρι, εγώ φτηνά τη γλίτωσα!

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος «ξαναχτυπά» κατά υπουργών και βουλευτών - «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ»

Τριπλό φονικό στην Κέρκυρα: Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων που ζούσαν στο νησί και έναν Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης