Game of Thrones: Στην «Σάνσα Σταρκ» δεν αρέσουν «μόνο» οι άνδρες - Το ποστ που αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της

Game of Thrones: Στην «Σάνσα Σταρκ» δεν αρέσουν «μόνο» οι άνδρες - Το ποστ που αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της

Το τελευταίο της story δεν αφήνει πολλά... υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά της - «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ» ξεκαθαρίζει

sansa_stark_art
H ηθοποιός, που έγινε διάσημη από το ρόλο της ως Σάνσα Σταρκ στο Game Of Thrones, γιόρτασε τον μήνα του Pride με ένα αποκαλυπτικό post.

Η 25χρονη Σόφι Τέρνερ ανάρτησε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, που έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτηθούν ποια είναι τελικά η σεξουαλική της ταυτότητα. Στην ανάρτησή της έγραφε διάφορες ατάκες, μεταξύ των οποίων: «Pride month babyyyyyyy», «Move, I am gay» και τέλος το μήνυμα που ξάφνιασε τους πάντες: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ».

sophie_2


Η δημοσίευση της δημιούργησε πανικό στον κόσμο του Twitter, ενώ όλοι αναρωτιούνται αν η αγαπημένη τους ηθοποιός είναι τελικά bi-sexual. Το 2019 η Σόφι Τέρνερ είχε κάνει μία αποκάλυψη λέγοντας ότι στο παρελθόν είχε μερικές σχέσεις με γυναίκες, ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν την ελκύει μόνο το ανδρικό φύλο.



«Όλοι πειραματίζονται. Είναι μέρος της ανάπτυξης. Λατρεύω μία ψυχή, όχι ένα φύλο», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Rolling Stone. Βέβαια, κανείς δεν ήταν σίγουρος για τις δηλώσεις της μετά και τον γάμο της τον Μάιο του 2019 με τον Τζό Τζόνας. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο.

H Σόφι Τέρνερ δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις εικασίες που γίνονται σχετικά με την σεξουαλικότητά της, αλλά μάλλον είναι ζήτημα ημερών.

Κλείσιμο









Ειδήσεις σήμερα 

«Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω»: Το ανατριχιαστικό έγκλημα πίσω από τη νέα ταινία «Conjuring»

Γιατί «έπρεπε» να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook

Μητσοτάκης: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι σχέδιο και πράξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης