Πιο «μάχιμη» από ποτέ η Μία Τορέττο του «Fast and Furious» - Η επιστροφή της Τζορντάνα Μπρούστερ στη μεγάλη οθόνη

Η ηθοποιός, που γοήτευσε τα πλήθη μέσα από το ρόλο της Μία Τορέττο, επιστρέφει στο διάσημο franchise - Η τελευταία της συμμετοχή ήταν στο  «Fast and Furious 7» πριν τον θάνατο του Πολ Γουόκερ

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη η διάσημη ταινία «Fast & Furious 9» και μαζί της η αγαπημένη ηθοποιός Τζορντάνα Μπρούστερ.

Η τηλεοπτική Μία Τορέττο είχε αποχωρήσει από το franchise του «Fast and Furious» μετά την 7η ταινία, με την τελευταία συμμετοχή του Πολ Γουόκερ, όπου υποδυόταν την σύζυγό του. Ο χαρακτήρας του, σύμφωνα με το σενάριο, έμεινε μακριά από τις επικίνδυνες περιπέτειες για να φροντίσει την οικογένειά του με τη Μία.



Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ABC Audio αναφέρθηκε στην επερχόμενη ταινία και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι «δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει». Η 41χρονη έδωσε μάλιστα και ένα στοιχείο για την ταινία, αποκαλύπτοντας πως στην ταινία ο Dom (Βιν Ντίζελ) και η Letty (Μισέλ Ροντρίγκεζ) αποδίδουν φόρο τιμής στον Πολ Γουόκερ δίνοντας το όνομά του στο γιο τους.



«Ο Μπράιαν είναι μέρος του Fast and Furious και ο Πολ αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κληρονομιάς», δήλωσε η ηθοποιός για τον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή της.

Σχετικά με τον ρόλο της και την επιστροφή της στη Μία, η ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματά της και αποκάλυψε πως δεν της ήταν καθόλου δύσκολο, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει. «Ένιωσα πολύ όμορφα που επιστρέφω. Υποδυόμουν τη Μία για 20 χρόνια και δεν έχω χάσει ποτέ επαφή με τους συναδέλφους μου. Και νομίζω πως πραγματικά αυτό μεταφέρεται και στην οθόνη», δήλωσε η Τζορντάνα Μπρούστερ.



Τέλος, έδωσε μία μπόνους πληροφορία, προϊδεάζοντας τους φανς της ταινίας για το τι να περιμένουν από τη Μία: «Η Μία έχει πολύ μεγάλη καρδιά, αλλά επίσης μπορεί να σε τσακίσει. Να πω μόνο, ότι αναγκάστηκα να εκπαιδευτώ πολύ σκληρά για μεγάλο διάστημα, μόνο και μόνο για τις ανάγκες μίας σκηνής μάχης».


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:







Ειδήσεις σήμερα 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr