O Μικέλε Μορόνε του 365 Days απαντά στις φήμες που τον θέλουν να είναι γκέι - Δείτε το βίντεο

O Μικέλε Μορόνε του 365 Days απαντά στις φήμες που τον θέλουν να είναι γκέι - Δείτε το βίντεο

Μία φωτογραφία που ανέβασε στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν τα σχόλια

michele_morone
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία δημοσίευση του Μικέλε Μορόνε, όπου ποζάρει δίπλα σε έναν άλλο -εξίσου- εντυπωσιακό άντρα.

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην ερωτική τριλογία του Netflix «365 Days» ανάρτησε την 1η Ιουνίου μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται δίπλα σε κάποιον με το όνομα Simone Susinna.



Στην λεζάντα της φωτογραφίας του, ο ηθοποιός έγραψε: «Είμαι ψεύτης» και δεν ήταν λίγοι όσοι παρερμήνευσαν το νόημα, πιστεύοντας πως ο Μικέλε Μορόνε διάλεξε την πρώτη μέρα του Ιουνίου για να αποκαλύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, καθώς αποτελεί τον μήνα Υπερηφάνειας της Διαφορετικότητας. Μάλιστα, τα σχετικά σχόλια κάτω από την φωτογραφία πέφτουν βροχή.

Ο ηθοποιός, τελικά, διέψευσε την είδηση αναρτώντας ένα βίντεο αυτή την φορά στον προσωπικό του λογαριασμό και ξεκαθάρισε πως τίποτα από όσα λέγονται δεν είναι αλήθεια. «Είναι πολύ καλός μου φίλος, είμαστε σαν αδέρφια και κάνουμε μία ταινία μαζί. Ήταν απλά μία φωτογραφία και τίποτα περισσότερο. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της LGBT κοινότητας, αλλά απλά τραβήξαμε μία απλή φωτογραφία μαζί», ανέφερε στο βίντεο.

365 Days' Michele Morrone Is Responding To Articles That Claim He Came Out As Gay (Video) 2021


Κλείσιμο
Όπως μπορεί να δει κανείς στο προφίλ του άνδρα, που εμφανίζεται μαζί με τον Μικέλε Μορόνε, υπάρχει μία φωτογραφία με τον ίδιο δίπλα στην σεναριογράφο του «365 Days», Μπλάνκα Λιπίνσκα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Simone Susinna γράφει: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και ευγνώμων, που θα υποδυθώ τον ρόλο του Νάτσο και θα γίνω μέλος της οικογένειας του 365». Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η ταινία στην οποία αναφέρθηκε ο Μικέλε Μορόνε, δεν είναι άλλη από την παραγωγή του «365 Days» όπου και πρωταγωνιστεί.





Ειδήσεις σήμερα: 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν, ούτε όχημα διαφυγής

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης