Με λόγια που συγκινούν, ο Αντώνης Κανάκης τον αποχαιρέτησε μέσα από τη σελίδα του στο facebook, αναφερόμενος σε όσα τους συνδέαν όλα αυτά τα χρόνια.
«Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ότι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος.
Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος.Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα.
Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου. Έφυγε σήμερα…» έγραψε στο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης.
Δείτε την ανάρτησή του:
Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν...
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.