Ο Τάσος Μπερδέσης ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε σχέση με το μοντέλο Ελισάβετ Καρυπίδου.
Η Ελισάβετ μετά τη δολοφονία του συντρόφου της δεν μπορεί να μιλήσει καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
«Σας παρακαλώ η Ελίζαμπεθ είναι σε τραγική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Και εγώ είμαι ταραγμένη πολύ. Είναι σε κατάσταση σοκ η κόρη μου», είπε η μητέρα της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση στο TLIFE.
Η Ελισάβετ Καρυπίδου την Κυριακή βρισκόταν στο νοσοκομείο με έντονη κούραση και ατονία. Η ίδια είχε ανεβάσει σχετικό story.
Οι δυο τους φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και το όμορφο μοντέλο ανέβαζε συχνά κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας