Πολλές είναι οι φορές που η Ζέτα Δούκαέχει μοιραστεί δημοσίως θέματα που την έχουν απασχολήσει. Αυτή τη φορά η ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό την οποία συνόδεψε με το εξής κείμενο.
«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει, προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου. Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιώ; Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν! Καλό καλοκαίρι».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.