Τζένι Γκαρθ: «Το Beverly Hills με έκανε να βλέπω ανταγωνιστικά τις υπόλοιπες γυναίκες»

Τζένι Γκαρθ: «Το Beverly Hills με έκανε να βλέπω ανταγωνιστικά τις υπόλοιπες γυναίκες»

Η ηθοποιός εξηγεί πως ο χώρος της showbiz εκείνη την εποχή έκρινε πολύ αυστηρά τις κοπέλες - Ένιωθε άσχημα για την εμφάνισή της και ήθελε την αποδοχή από τους συμπρωταγωνιστές της

jennie_garth
Η Τζένι Γκαρθ στο podcast «90210OMG», που έκανε με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στη σειρά «Beverly Hills» σε ηλικία μόλις 16 ετών της δημιούργησε πρόβλημα αυτοπεποίθησης και επηρέασε την συνεργασία της με άλλες γυναίκες.



Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, ένιωθε απειλή από τις υπόλοιπες γυναίκες της σειράς, καθώς τα γυρίσματα τής είχαν δημιουργήσει μία αίσθηση ανταγωνισμού. «Ήμουν νεαρό κορίτσι. Η σειρά μου έβγαλε έναν πολύ ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Το περιβάλλον σε έκρινε για την εξωτερική σου εμφάνιση τότε», είπε η Τζένι Γκαρθ, ενώ πρόσθεσε πως αυτό δεν ίσχυε μόνο για εκείνη, αλλά το άκουγε από πολλά κορίτσια της ηλικίας της στον χώρο.

Jennie Garth Says Beverly Hills, 90210 Set ‘Taught Me To Be Threatened By Other Women’: ‘It Messed W


Κλείσιμο
Η Τόρι Σπέλινγκ τότε αποκάλυψε πως είχε ακριβώς τα ίδια συναισθήματα, ενώ άργησε να καταλάβει πως το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά με εκείνη την ίδια. «Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί είχα μεταμορφώσει τα άλλα κορίτσια σε εχθρούς μέσα στο μυαλό μου», είπε η ηθοποιός, ενώ εξομολογήθηκε πως από πολύ μικρή ηλικία άκουγε αρνητικά σχόλια για τα μάτια της και το σχήμα τους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι της είχαν βγάλει παρατσούκλι εξαιτίας των ματιών της και όλοι την αποκαλούσαν «βάτραχο» ή της φώναζαν πως έχει μάτια εντόμου. Το bullying που βίωσε της δημιούργησε έντονες ανασφάλειες, όπως εξήγησε, ενώ ακόμα και όταν καθόταν στην καρέκλα του μακιγιάζ έκλαιγε για την εμφάνισή της.



Στο τέλος του podcast η Τζένι Γκαρθ κατέληξε ότι μάλλον το πρόβλημα της με τις υπόλοιπες γυναίκες τότε οφειλόταν στην ανάγκη της να νιώσει αποδεκτή από τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της. Οι δύο γυναίκες εξήγησαν ότι στην ηλικία που βρίσκονται τώρα είναι πλήρως συνειδητοποιημένες και γνωρίζουν τόσο καλά τον εαυτό τους, που έχουν ξεπεράσει τα συγκεκριμένα συμπλέγματα.






Ειδήσεις σήμερα: 

Η Κομισιόν ενέκρινε τις γεωγραφικές ενδείξεις για ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά

Εξαπλώνεται η ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού - Σε πόσες χώρες έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης