Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»... επιστρέφουν!

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»... επιστρέφουν!

Ο Μπράντον, ο Ντίλαν, η Μπρέντα, η Κέλι, η Ντόνα, ο Ντέιβιντ, ο Στιβ και η Άντρεα  ξανάρχονται στις τηλεοπτικές οθόνες - Την αποκάλυψη έκανε η Τόρι Σπέλινγκ

beverly
Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φαν του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», καθώς η αποκάλυψη της Τόρι Σπέλινγκ σίγουρα έκανε πολλούς να «τσιρίξουν».

Η «Ντόνα» της δημοφιλούς σειράς που καθήλωσε χιλιάδες νέους τη δεκαετία του '90 αποκάλυψε την Παρασκευή ότι ετοιμάζεται το reboot.

«Επιβεβαιώνεται, ξαναγυρίζουμε το 90210», τόνισε η Σπέλινγκ. εξηγώντας ότι θα επιστρέψει το παλιό καστ.

«Θα επιστρέψουν σχεδόν όλοι. Ωστόσο, ο Λουκ Πέρι (Ντίλαν) θα πρωταγωνιστήσει σε όσα επεισόδια μπορέσει, καθώς συμμετέχει και στο "Riverdale», πρόσθεσε η «Ντόνα»/

«Ομως, επιστρέφει σχεδόν όλο το καστ. Όσο για τη Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), θα θέλαμε να είναι μαζί μας», σημείωσε η Σπέλινγκ, εξηγώντας ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η συμμετοχή της ή όχι, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Πάντως, αν μας βλέπει, θα θέλαμε να το κάνει», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες η αγαπημένη σειρά, ωστόσο τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το φετινό καλοκαίρι.

10 Memorable Moments of Beverly Hills 90210
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης