H «Κέλι» έστειλε μήνυμα σε όσους την κατηγόρησαν ότι δεν έγραψε τίποτα για το θάνατο του «Ντίλαν»

H «Κέλι» έστειλε μήνυμα σε όσους την κατηγόρησαν ότι δεν έγραψε τίποτα για το θάνατο του «Ντίλαν»

«Σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα, να κρίνετε ή να κάνετε αγενή σχόλια», απάντησε η Τζένι Γκαρθ

Jennie-Luke
H Τζένι Γκαρθ απάντησε σε όσους την κατέκριναν επειδή επέλεξε να μην κάνει ανάρτηση στα social media σχετικά το θάνατο του Λουκ Πέρι. Η Γκαρθ σε αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές της στο Μπέβερλι Χιλς δεν ανέβασε καμία φωτογραφία ή κάποιο μήνυμα στο Twitter ή το Instagram της. Την πρώτη της ανάρτηση την έκανε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανεβάζοντας στο Instagram της μια φωτογραφία που δείχνει τις τρεις κόρες της να χαμογελούν. Εκεί ήταν που δέχτηκε και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια.

View this post on Instagram

These women 💙💜❤️ #internationalwomensday #sisters

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on


Τελικά η ίδια απάντησε στα αγενή σχόλια: «Επέλεξα να ποστάρω μια φωτογραφία των κοριτσιών μου. Επειδή είναι η ζωή μου. Επειδή είναι μια μέρα για να γιορτάζουμε όλες τις γυναίκες. Μου πήρε πολύ για να θέλω να γιορτάζω το ο,τιδήποτε. Το σκέφτηκα πολύ και ξέρω πως έτσι θα ήθελε ο αγαπημένος μου φίλος. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του. Και όποιος τον γνώριζε το ξέρει αυτό και επίσης ξέρει πως δεν έδινε δεκάρα για τα social media. Οπότε σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα, να κρίνετε ή να κάνετε αγενή σχόλια».

Jennie-Luke1

Κλείσιμο
Μιλώντας για το θάνατο του Λουκ Πέρι είχε πει: «Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σήμαινε τόσα πολλά σε τόσους πολλούς. Τόσο ιδιαίτερος άνθρωπος. Στέλνω τη βαθιά μου θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον αγαπούσαν. Τόσο μεγάλη απώλεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης