Οι Muse κυκλοφορούν μία remix έκδοση του «Origin Of Symmetry» με αφορμή την 20ή επέτειό του

Οι Muse κυκλοφορούν μία remix έκδοση του «Origin Of Symmetry» με αφορμή την 20ή επέτειό του

To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου

muse
Με ένα remix LP γιορτάζουν την 20ή επέτειο του άλμπουμ τους «Origin Of Symmetry» οι Muse.

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα έδωσε μία πρώτη γεύση από την επερχόμενη συλλογή τους με μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Citizen Erased», η οποία θα συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, στο άλμπουμ.

Muse - Citizen Erased (XX Anniversary RemiXX) [Official Audio]


Κλείσιμο
Το «Origin Of Symmetry» αποτελεί την πιο σημαντική δουλειά του συγκροτήματος, καθώς περιείχε μερικές από τις πιο εμπορικές τους επιτυχίες, όπως τα «Plug In Baby» και «Newborn». Είναι, λοιπόν, λογικό να θέλουν να γιορτάσουν την επέτειο της κυκλοφορίας του με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, ένα μέλος του συγκροτήματος και συγκεκριμένα, ο Μάθιου Μπέλαμι είχε αποκαλύψει άλλη μία έκπληξη, που θα περίμενε το κοινό τους.  Ο frontman των Muse έκανε λόγο για ένα  «ειδικό σόου», όμως είχε εκφράσει τις ανησυχίες του μήπως δεν καταφέρουν να το πραγματοποιήσουν λόγω των περιορισμών, που ίσχυαν για την πανδημία.

Όπως είχε δηλώσει στο ΝΜΕ: «Εάν η ζωντανή σκηνή ανοίξει το επόμενο έτος, θα μπορούσαμε να κάνουμε μία ειδική παράσταση για να το γιορτάσουμε με κάποιον τρόπο. Δεν θα ήμουν αντίθετος. Μόλις αρχίσουν ξανά οι συναυλίες, οι Muse είναι πρόθυμοι να κάνουν κάτι».



Αργότερα, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τα τρία μέλη του συγκροτήματος να έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν ήδη κάποια κομμάτια, ενώ οι ίδιοι είχαν δηλώσει πως για την ηχογράφησή τους σκέφτονται να επισκεφτούν την πατρίδα τους, το Τέινμαουθ. Όπως όλα δείχνουν, τα τραγούδια για τα οποία μιλούσαν όλοι, δεν είναι άλλα παρά τα νέα τους remix.

Ο Μπέλαμι επιβεβαίωσε τις φήμες λίγο καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση: «Μου αρέσει η ιδέα της πλήρους επαναφοράς και επιστροφής στο σημείο, από όπου προερχόμαστε. Επιστρέφοντας στην πατρίδα μας, είναι πιθανό να φτάσουμε στο στούντιο για να φτιάξουμε το άλμπουμ μας και μετά να περιοδεύσουμε ανάλογα με τους προορισμούς, όπου θα επιτρέπεται».



Εφόσον, λοιπόν, η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε και το άλμπουμ είναι ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του, το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί είναι οι ημερομηνίες, καθώς και τα μέρη, όπου θα πραγματοποιηθεί η περιοδεία.

Muse - Plug In Baby (Official Video)






Ειδήσεις σήμερα:

Το «θρίλερ» των πλαστικών στήθους με ελαττωματικά εμφυτεύματα ξανά στο προσκήνιο

Ανοίγουν τα θερινά σινεμά - Οι επτά προτάσεις του Δημήτρη Δανίκα

Eurovision 2021: Η Ελλάδα στον τελικό με την υπέροχη Στεφανία και το «Last Dance»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης